Jeśli na chodzie to Ciężko Ci będzie znaleźć w tej cenie jakiegoś golfa. Natomiast mam do sprzedania Daewoo Tico z gazem, na chodzie jakby Cię interesowało. Ubezpieczenie ważne niecałe pół roku, natomiast przegląd niedawno wyszedł. W tico należałoby tylko wymienić przednie opony oraz przegub stuka więc też należałoby go wymienić ale części są bardzo tanie do tego modelu więc za przegub więcej niż 50 zł nie zapłacisz. Jeśli byłbyś zainteresowany to zapraszam na jazdę próbną. Samochód stoi na parkingu sklepu KAUFLAND w Wieluniu koło dworca pks. (kolor ciemno zielony). Więcej info pod nr. 693095791. Pozdrawiam
Witam mam do sprzedania vw golfa II z silnikiem 1.6 benzyna + gaz z 1996 r (1989r).
Auto w dobrym stanie technicznym, wszystkie płyny wymienione na czas. Instalacja gazowa, legalizacja butli do 2014, OC ważne do 25.09.2011, przegląd ważny do 15.11.2011. Samochód nie sprawia problemów.
Cena 1400 zł
Podana cena jest do negocjacji.
Informacje pod numerem tel.693 494 576
link do zdjęć http://allegro.pl/sprzeda...1745186300.html
Pomogła: 2 razy Wiek: 34 Dołączyła: 24 Mar 2009 Posty: 142 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2011-08-03, 08:35
Cytat:
Martiiinka18 za 1500 biorę Twojego forda:) co Ty na to??:)
Ford nie mój ale za tyle to go nie oddamy zero nakladu finansowego, tankujesz i jedziesz, ważne opłaty. Zresztą kontaktuj się telefonicznie to może się dogadasz jakos
Bo moj misiek sie upar i chce golfa bo mial kiedyś fajnego golfa i był naprawdę nie do zdarcia aż do pewnego czasu. A to tico to odpada ja nam coś podobnego do tego i nie chce już takich aut
Poprawiono 1 błąd ort.
Ostatnio zmieniony przez Archdevil 2011-08-07, 22:26, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum