Jeśli ktoś miałby ochotę na kubek, koszulkę, czy naklejkę, proszę dać znać w temacie, na PW bądź na gg. Zastanawiam się jeszcze nad identyfikacją gadżetów w formie zamieszczenia nicka Co Wy na to?
Pomógł: 4 razy Wiek: 86 Dołączył: 30 Wrz 2008 Posty: 292 Otrzymał 3 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2011-08-06, 22:02
Czy admini myślą serio o zmianie skryptu forum?
Jeśli tak, to z darmowych silników najlepiej wypada SMF - korzystałem przez 2 lata i mogę polecić, plusem jest ogromna ilość dodatków dzięki którym forum można zrobić tak jak się dokładnie chce Dla mnie osobiście minusem był system ostrzeżeń dla użytkowników, ale poza tym zdecydowanie polecam. Forum nabrało by więcej świeżości, a jak na razie jest stare phpbb, które nie oszukujmy się - jest brzydkie i kanciate.
Maciej W trakcie przeprowadzki do Wielunia EWI w Sercu
Pomógł: 13 razy Wiek: 48 Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 1155 Piwa: 5/6 Skąd: EWI-OOL
Wysłany: 2011-08-07, 17:59
Zamawiam też sztukę , poproszę o szczegóły gdzie odebrać i kiedy .
_________________ Jeśli pozwolisz, by robactwo się rozmnożyło, rodzą się prawa robactwa. I rodzą się piewcy, którzy będą je wysławiać.
Antoine de Saint-Exupery
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum