To tak jabyś napisał: chcę kino domowe ale nie obchodzi mnie jakość dźwięku byleby ładnie sie komponowało w pokoju (jakbym słyszał moja kobitę przed zakupem kina ) Czyli wybór jest jeden albo kupujesz pierdziawki (ładnie wygladają a grają jak stary kasetowy Grundig) albo kino domowe dobry dźwięk ale zajmują trochę miejsca. Ja namawiałbym na to drugie ale wybór należy do ciebie.
To tak jabyś napisał: chcę kino domowe ale nie obchodzi mnie jakość dźwięku byleby ładnie sie komponowało w pokoju (jakbym słyszał moja kobitę przed zakupem kina ) Czyli wybór jest jeden albo kupujesz pierdziawki (ładnie wygladają a grają jak stary kasetowy Grundig) albo kino domowe dobry dźwięk ale zajmują trochę miejsca. Ja namawiałbym na to drugie ale wybór należy do ciebie.
Gregg... ja nie chcę pakować kasy w niewiadomo jak super sprzęt - w niewielkim pokoju w bloku nie usłyszysz tak naprawdę tej różnicy w jakości, bo tu stoi kanapa, tam stół a tu jeszcze fotel. Przerabiałem ten temat już parokrotnie, więc wiem, o czym piszę, czego oczekuję i co mogę osiągnąć w takim pomieszczeniu Przy kompie mam stary poczciwy Creative 5.1 5300 (najwyższa seria analoga) i wiem, że są 500 razy lepsze głośniki, ale uwierz mi, że w bloku się nie sprawdzą! Nie chcę zatem przepłacać osiągając podobny rezultat.
Ps. Fajne za rozsądną cenę jest to kino, co podał Administrator:
Samsung HT-C5530
Wysłany: 2011-08-10, 15:37 Re: Kino domowe - co polecacie?
Ferbik napisał/a:
Chciałbym coś niedrogiego, z amplitunerem. Nie zależy mi na Blu-ray, zależy mi na systemie 5.1, 2 wejściach HDMI. Myślałem o Samsungu, lecz ciężko coś wyrwać. Satelitki najlepiej jakby były stojące pionowe.
Amplituner może być wbudowany w odtwarzacz. Nie wymagam cudów, bo wiadomo, że w blokach nie ma sensu inwestować w sprzęt nagłaśniający, ze względu na 'olbrzymie' przestrzenie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum