Wyruszyliśmy spod miejsca gdzie byliśmy rozbici nieco po 9:30. Mijały nas również tłumy stojąc w tym całym korku już w mieście. Ekipa jadąca pół godziny po nas miała mniej szczęścia - gdy opuścili Kostrzyn, my wjeżdżaliśmy do Wrocławia (sic!).
xoxov][ napisał/a:
Osób multum i byłem w wielkim szoku, że nikt nikogo nie taranował tak jak np. to było na projekcie P.I.W.O 2k11 we Wrocławiu gdzie i tak było nieporównywalnie mniej ludzi.
To ma do siebie Woodstock, że takie procedery są wyjątkowo trudne do napotkania Sam co prawda miałem do tego pewne obawy, porównując ilość ludzi jaką spotkałem poprzednim razem, a widząc ile teraz było.
Kilka fotek z mojej strony. Od razu powiem, że to, co widać na zdjęciach nie ukazuje nawet połowy namiotów
PS. Pozdrowienia dla innej ekipy z Wielunia, którą jakimś cudem przypadkiem napotkaliśmy na występie Prodigy
DSC08295.jpg bitwa o umywalki ;-)
Plik ściągnięto 102 raz(y) 152,95 KB
DSC08271.jpg duża scena z bliższej odległości
Plik ściągnięto 104 raz(y) 163,63 KB
DSC08270.jpg widok na główną scenę ze wzgórza
Plik ściągnięto 151 raz(y) 120,94 KB
DSC08236.jpg widok na okolicę z pola w pobliżu głównej sceny
Po 12latach , zachciało mi sie zwariowac
spodziewałem sie takiej masy , ale nie wiedziałem co to znaczy byc na takiej imprezie
bo kiedy ja bywałem to były wielkie podniety kiedy frekfencja sięgała 250tyś
, a tutaj łał
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum