Nie wiem czemu nie wiem jak no, ale piękne nie tylko nagie!!
A to moja idolka !! Jest piękna moim zdaniem!!
[ Dodano: 2006-03-15, 16:18 ]
10.jpg
Plik ściągnięto 9 raz(y) 144,02 KB
2..jpg
Plik ściągnięto 12 raz(y) 71,14 KB
3..jpg
Plik ściągnięto 9 raz(y) 37,2 KB
4..jpg
Plik ściągnięto 11 raz(y) 53,94 KB
5..jpg
Plik ściągnięto 10 raz(y) 149,19 KB
_________________ Last night I asked my Angel to watch over you, but he came back soon .... I asked :"Why?" He smiled and said : "An Angel doesn't watch over another Angel...".
Pierwsze zdjęcie najbardziej mi sie podoba.. Kobieta ładna i znana... i fajnie że nie nie nago bo wtedy zdjęcia tracą trcohę swego uroku..takto jest tajemnica i może troche podziałać wyobrażnia u faceta.....
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
_________________ Last night I asked my Angel to watch over you, but he came back soon .... I asked :"Why?" He smiled and said : "An Angel doesn't watch over another Angel...".
Ja wiem czy taka piękna... po prostu przeciętnie piękna. Dzisiaj piękno jest tak zunifikowane, że trudno je odróżnić od mniej-pięknego i bardziej-pięknego. Dziś piękna jedna idolka jutro piękną będzie nazwana inna a po jutrze obie przestaną być kreowane na piękne. Po prostu pojęcie piękna staje się coraz bardziej mdłe. Aż zachodzi ochota aby uciec jak najdalej od "płci pięknej".
No a teraz kolejna piękna pani !!
P.S. Łukasz mi nie podoba sie ona bo wszyscy tak mówią, mało kto ją w ogóle rozpoznaje, poprostu mi się podoba i w moim pojęciu ona jest piękna! Peta Wilson nie jest trendy, a ja o niej zawsze pamiętam
3.jpg
Plik ściągnięto 10 raz(y) 228,21 KB
2.jpg
Plik ściągnięto 11 raz(y) 215,2 KB
1.jpg
Plik ściągnięto 9 raz(y) 211,32 KB
bardzo zawsze lubiłam Angelinę Jolie ..podobała mi sie jej nieprzecietna uroda i ma super usta i no i ciało też bardzo ładne... bardzo ją lubie i filmy z nią ...
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
daff, Hehehe Famme Fatale powiadasz ....... hmmmmmmmmmmm oglądałam ten film A Jennifer się może nie postarała hehehe
Kiss.jpg No jak była Wilson i jak była Jolie to teraz razem powinny wystąpić ;-)
Plik ściągnięto 10 raz(y) 18,57 KB
Pomógł: 4 razy Wiek: 45 Dołączył: 20 Gru 2005 Posty: 412 Skąd: Parafia Wieluń
Wysłany: 2006-03-17, 17:17
Niech żyje wolna miłość i tolerancja dla takich kobiet
_________________ Człowiek, który ma zlikwidować Stalina - inżynier Vladimir Krizek - słyszy najdziwniejsze zdanie w swoim życiu : - Macie zburzyć pomnik, ale z godnością.
Też mi zawsze podobała, ale idolką moją nie jest...
No to zatrudnijmy ją jako naszą wpsólną masażystkę u Ciebie będzie we wtorki czwartki i soboty a u mnie w pozostałe dni co Ty na to ??
audumli [Usunięty]
Wysłany: 2006-03-23, 23:44
Angel napisał/a:
No to zatrudnijmy ją jako naszą wpsólną masażystkę u Ciebie będzie we wtorki czwartki i soboty a u mnie w pozostałe dni co Ty na to ??
Hmmmm... czyżbyś, Droga Angel, mogła f tak Wyjątkowym Towarzystwie ograniczać się jedynie do masaży...? W umowie o prace powinnaś zawrzeć ewentualne posherzenie wachlarza obowiązqw... (to tak na fshelki wypadek )
Hmmmm... czyżbyś, Droga Angel, mogła f tak Wyjątkowym Towarzystwie ograniczać się jedynie do masaży...?
ja CIę bardzo proszę !!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum