Ja może też bym spróbował, jakbyście jeszcze kogoś szukali. Grałem raz, nie pamiętam nawet co to było, ale chyba jakieś D&D, ale ludzie z którymi grałem nie byli zbyt fajni (buce które tylko chciały zgnoić nowicjusza) i nie bardzo mi się spodobało. Ale jakoś ciągle mam ochotę sprawdzić jak te erpegi z fajnymi osobami wyglądają
_________________ Chcialbym byc pewniakiem jak ty
Ale wole miec zlote serce
Wiek: 35 Dołączyła: 28 Maj 2010 Posty: 23 Skąd: Wieluń/Łódź
Wysłany: 2011-08-15, 12:02
No chyba przyjmiemy kolegę, co? Tylko że my chyba będziemy grali w trochę innym stylu niż zwykle gra się w D&D-więcej opowiadania mniej rzucania kostkami tak przynajmniej zrozumiałam wypowiedź MG. A co do spotkania napiszcie wszyscy kiedy wam pasuje.
Wysłany: 2011-08-15, 13:46
Oczywiście chodziło mi na razie o spotkanie organizacyjne.Kiedy będziemy grać to już ustalimy na miejscu. O której i gdzie? Chodzi wam o jutrzejszy wtorek oczywiście? Mi odpowiada.
Acree-znalazłaś kogoś jeszcze? Chociaż teraz już chyba mamy dość ludzi z Burkosławem i Yabosem.
Wysłany: 2011-08-15, 16:50
No to niech się reszta odezwie i podajcie jakąś godzinę i miejsce(gdzieś gdzie się zmieścimy i nikt nie będzie na nas dziwnie patrzył).Yabos-tobie pasuje?
Edit: a moze po prostu spotkajmy się na placu przy fontannie i stamtąd gdzieś pójdziemy? Proponuję o 18.00.
Pomogła: 9 razy Wiek: 33 Dołączyła: 23 Cze 2007 Posty: 846 Skąd: z gabinetu Gendo
Wysłany: 2011-08-15, 19:09
MG chwilowo ma problemy z netem, kazal przekazac, ze spotkanie jutro 18 na rynku (zakladam, ze chodzi o ogrodki/plac)
Jakby co moj nr 602736453 to was poznajduje.
Wysłany: 2011-08-16, 12:30
To może przenieśmy spotkanie na jutro?Ten sam czas i miejsce.Skoro Yabos nie może dzisiaj to lepiej jutro. Na pierwszym spotkaniu jednak powinni być wszyscy bo ustalimy najważniejsze sprawy.
Wysłany: 2011-08-16, 13:04
U mnie też jutro odpada, bo nie wiem czy nie będę musiał wyjechać. Więc jak coś, to koniecznie dzisiaj, jeżeli braknie jednej osoby, to nie będzie wielka tragedia, a skontaktujemy się z nią później, mhm.
Znaczy się ja dzisiaj mogę, ale pod warunkiem, że spotkanie będzie w barze w którym pracuję. Do 17-18 przeważnie jest tam spokojnie. W pracy jestem od 15.15. Bar jest odść blisko ogródków a który to jest konkretnie to napisałem na priv założycielce tematu
Na priv mi odpisała i to szybko. To się spotkajcie tak jak było ustalone, dzisiaj o 15 na ogródkach. A jak nie będziecie się mieli gdzie podziać to zapraszam do mnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum