miko 005, została wyłączona ta funkcja ze względu na to, że był przypadek napisania posta na kogoś, za chwilę ten post zniknął. W sumie to referendum mogłoby wyjaśnić, czy włączyć z powrotem funkcję wygaszania posta po określonym czasie, ale decyzję pozostawiam Wam.
Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2011-08-26, 16:32
Troszkę szkoda, bo to było dobre rozwiązanie. Ale jak życie uczy, ludzie nie umieją korzystać z udogodnień w sposób dostateczny, szkoda.
W każdym razie dzięki za wyjaśnienie, bo już myślałem że coś u mnie jest na bakier
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
Maciej W trakcie przeprowadzki do Wielunia EWI w Sercu
Pomógł: 13 razy Wiek: 48 Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 1155 Piwa: 5/6 Skąd: EWI-OOL
Wysłany: 2011-09-14, 18:35
Od poniedziałku mam ogromny problem z zalogowaniem się , ogólnie z wejściem na stronę wielun.biz . Dokładnie teraz 7 razy starałem się zalogować , pokazuje się biały ekran bez żadnych informacji .
_________________ Jeśli pozwolisz, by robactwo się rozmnożyło, rodzą się prawa robactwa. I rodzą się piewcy, którzy będą je wysławiać.
Antoine de Saint-Exupery
W związku z paroma przypadkami edycje treści postów przez użytkowników a co za tym idzie usuwanie zawartości posta wprowadziliśmy zmiany w regulaminie:
W § 2 Obowiązki uczestników dodany został punkt 13 o następującym brzmieniu:
Zabrania się edycji swoich postów zmieniając ich treść w taki sposób, żeby post stracił sens na korzyść właściciela posta. Za usuwanie swoich treści w postach lub rażącą ich zmianę grozi usunięcie z forum. Administracja forum ma pełne prawo do przywracania usuniętych lub zmodyfikowanych treści postów.
Czy będzie możliwość rozszerzenia liczby załączników w Prywatnej Wiadomości do kilku, np. do pięciu? Szkoda, że jest ograniczenie do jednego. A Z Wiadomosci e-mail nie ma opcji dodawania załączników.
Może dało by się coś w tym temacie zrealizować?
W Moich mailach, bezpośrednio ze skrzynki, się coś dzieje, że jak wyśle kilka załączników, to albo przychodzi 1 załącznik do odbiorcy, albo przychodzi powielony kilkukrotnie jeden załącznik. I nawet maila zmieniłam, i nic to nie dało. I załączniki są zmniejszone.i żeby wszystkie doszły to jest cud.
Mam problem z automatycznym logowaniem przy każdej wizycie jeżeli łącze się przez telefon. Przy wejściu przez komputer problemu nie ma. Brak reakcji na zaznaczony kwadrat autologowania. Styl FreeTableBlack2. Co może być tego powodem?
hajen W trakcie przeprowadzki do Wielunia 4x2+8x1x1+2+1
Pomógł: 27 razy Wiek: 35 Dołączył: 17 Mar 2007 Posty: 1451 Piwa: 29/26 Skąd: Wieluń/Warszawa
Wysłany: 2013-03-23, 22:39
Hej, mam problem - uzywam innej skorki niz standardowa, ale od jakiegos czasu mam narzucony domyslny styl forum (zmiana na jakikolwiek inny nie przynosi zmian), zalezy mi na subSilver.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum