fakt wygląda to źle, przy dzisiejszym kursie euro ceny mają wzrosnąć o 20 gr na litrze od nowego roku na ON, czyli pewnie pb95 też pójdzie w górę.
Mamy podatki można rzecz unijne, ale zarobki Polskie
Pomógł: 13 razy Dołączył: 26 Sie 2009 Posty: 1171 Skąd: Skąd?
Wysłany: 2011-10-05, 22:14
Temat trochę zbiega z kursu.
Zastanawia mnie jeszcze Renault Laguna II. Wiem, że w poprzedniej wersji wadą tego auta była skrzynia biegów. Czy ten problem w tej wersji został naprawiony? Jak wygląda sprawa z kosztami utrzymania tego auta?
Laguna II to porażka. Pewnie są wyjątki ale w dużej mierze szwankuje w nich elektronika. Renault zapakowało w to auto dużo różnych elektronicznych bajerów i niestety to ich przerosło. Znam laguny w których deska rozdzielcza świeci jak choinka i połowa elektryki nie działa. Oczywiście pewnie są wyjątki ale generalnie nieprzypadkowo to auto jest w takiej cenie a nie innej.
Zgadzam się z przedmówcą laguna II to tragedia, nie spotkałem z modelem żeby nie fiksowała elektronika. Co najlepsze w każdym modelu coś innego; tu szybki same się sterują, nie zawsze odpala z przycisku potrzebna jest kombinacja z centralnym zamkiem, wyrzuca błędy których nie ma, ostatnio słyszałem o podnoszonych światłach, które się nie podnoszą i świecą w asfalt żeby to zrobić trzeba wymontować światła a można to zrobić wymontowując przedni zderzak który jest przymocowany za przednimi kołami - paranoja
_________________ Pesymista widzi ciemny tunel.
Optymista widzi światełko w tunelu.
Realista widzi światło pociągu.
A maszynista widzi trzech debili na torach.
W takich pieniądzach rozejrzał bym się za Skodą Octavią albo za VW Borą. Z tym że szukał bym aut z silnikami 90 a lepiej 110 konnymi , czyli te zasilane jeszcze pompą rotacyjną. Skodę można chyba znaleźć z młodszego rocznika z tym silnikiem.
Jeżeli temat aktualny za taką kaskę powinieneś już być w zasięgu mazdy 6. Fajne autko- nie psuje się jak na japońca przystało, dobre osiągi, ciche, fajny wygląd.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum