Wysłany: 2011-10-11, 16:16 Tele-gratka - Darmowa gazetka z programem TV - OFERTA
Witam, Czy wiecie Państwo jakie gazety najdłużej pozostają
w rękach czytelników? Gazety z programem TV!
Są chętniej kupowane od gazet typowo informacyjnych.
Połączenie rozrywki w formie krzyżówek oraz programu TV
na 2 tygodnie przyciąga czytelników, a gdy dodamy do tego
fakt, że taka gazetka jest za darmo - sukces reklamowy
gwarantowany!
Oferujemy Państwu reklamę w darmowej gazecie
z programem telewizyjnym, która już niebawem będzie
wydawana na terenie Wielunia i okolic.
Wszystkich zainteresowanych reklamowaniem się w
gazetce oraz osoby chętne do współpracy
proszę o kontakt:
mihau - jaką nazwę proponujesz?
Przyznam, że jest to sprawa otwarta a telewizorek to nazwa wstępna, którą można jeszcze zmienić. Jeśli macie pomysły na nazwę dla gazetki proszę piszcie na forum! Jeśli ktoś wymyśli ciekawszą nazwę na pewno zafundujemy ciekawy upominek Pozdrawiam
Ciekawy upominek to będzie w formie modułu/ów reklamowego, z racji tego, że w naszym regulaminie jest wyraźnie napisane, iż każda reklama na forum musi być uprzednio uzgodniona z administracją
Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2011-10-12, 10:50
Darmowy program TV przyda się zawsze Problem w tym czy znajdą się chętni do tego, aby taka gazetka w ogóle ujrzała światło dzienne Chociaż zakres proponowanych programów i tak nie zmieni mojego przyzwyczajenia kupowania odpowiedniej prasy
Do ewentualnych inwestorów, którzy zastanawiają się czy warto Gdy już wpada mi w ręce cokolwiek "pisanego", to nie jest tak, że wyciągam to ze skrzynki i ... wyrzucam. Zawsze przeglądam zawartość, nie twierdzę że studiuję dogłębnie, ale kartkuję wszystko
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
Pomógł: 1 raz Dołączył: 14 Cze 2011 Posty: 168 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Druga strona kabla
Wysłany: 2011-10-12, 15:23
Brakuje opcji w ankiecie, tzn "nie mam zdania, nie oglądam tv", czy coś takiego dla osób które maja taką kwestie kajś. Osobiście pawie że nie oglądam TV więc nie mam zbytnio zdania na ten temat.
_________________ Będę wyjątkowy! wykonam skrypty js i php! Za rozsądną opłata ;p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum