Pomogła: 3 razy Dołączyła: 28 Mar 2009 Posty: 63 Skąd: wieluń
Wysłany: 2011-10-08, 16:28
Szukaj w Eskulapie(tel. 438439160) lub w Sanmedzie(438438322).Tam przyjeżdżają urolodzy z Łasku i Łodzi. Jeszcze mogę podać tel. do lekarza Górskiego- ten jest chyba z okolic Wielunia 507029091
_________________ W życiu nie ma GAME OVER!
Jest tylko NEXT LEVEL!
Maciej W trakcie przeprowadzki do Wielunia EWI w Sercu
Pomógł: 13 razy Wiek: 48 Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 1155 Piwa: 5/6 Skąd: EWI-OOL
Wysłany: 2011-10-18, 21:02
Kaczmarek Kluczbork , niestety nie mam przy sobie ani numer ani innego namiaru
_________________ Jeśli pozwolisz, by robactwo się rozmnożyło, rodzą się prawa robactwa. I rodzą się piewcy, którzy będą je wysławiać.
Antoine de Saint-Exupery
Pomogła: 9 razy Wiek: 33 Dołączyła: 23 Cze 2007 Posty: 846 Skąd: z gabinetu Gendo
Wysłany: 2011-10-18, 21:13
Polecam doktora Kozłowskiego przyjmujacego w szpitalu w poniedzialki od 16-18. Trzeba miec skierowanie i jakies 2 miesiace czekania w kolejce, ale bardzo dobry i mily czlowiek/lekarz.
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 07 Paź 2010 Posty: 6 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2014-01-30, 17:39
Zdecydowanie nie polecam doktora urologa z Lasku,który przyjmuje w jednej z prywatnych przychodni w Wieluniu. Wizyta platna w rejestracji 80zl. Po czym wchodze do gabinetu,a Pan doktor zamiast mnie przebadac,proponuje mi wizyte w szpitalu w Lasku i badanie za 120zl. Wizyta trwala pól minuty,a za" cenną" informacje zaplacilem 80zł.Totalny absurd.
Ale mam już namiar do sprawdzonego urologa z Kluczborka,który traktuje pacjentów poważnie.
Bardzo polecam Pana doktora Rafala Kozlowskiego z tego co pamietam przyjmuje na ul kolejowej.zajmowal sie moim Tata i przedstawic go moge tylko w samych superlatywach.
Wysłany: 2015-05-29, 10:11
Zgadzam się z lenna21. Urolog R. z Łasku, który przyjmuje w jednej z prywatnych przychodni w Wieluniu nie traktuje pacjentów poważnie. Wizyta u niego trwała minutę, a lekarz dawał do zrozumienia, że zainteresuje się, jeśli przyjedzie się do niego do Łasku i oczywiście zapłaci się drugie tyle. 80 zł dla doktora R. to nie wystarczająca ilość pieniędzy żeby się zainteresował czymkolwiek - jest arogancki. To moja opinia, ale wiem że nie jestem jedyny który tak uważa. Chcę tylko przestrzec, że lepiej udać się do innego urologa, niż tracić swoje zdrowie, czas i pieniądze na tego pana.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum