Pomógł: 5 razy Dołączył: 02 Maj 2008 Posty: 104 Postawił 5 piw(a) Skąd: EWI/EL
Wysłany: 2012-01-18, 10:25
Sprzedam komplet opon letnich Bridgestone Turanza ER30 205/45R16 z alufelgami SEAT/RONAL 6.5Jx16H2 ET43. Rok produkcji opon 2002, felgi w bardzo dobrym stanie nie uszkodzone jedynie kilka drobnych otarć. W komplecie kołpaczki z tworzywa z emblematem SEAT maskujące nakrętki. Cena kompletu to 800 pln do negocjacji. Na życzenie mogę wysłać więcej dokładniejszych zdjęć. Zainteresowanych kupnem kół proszę o kontakt pod nr 605 684 933.
Zdjęcia poglądowe:
Ostatnio zmieniony przez MI81 2012-01-23, 08:14, w całości zmieniany 3 razy
Sprzedam reflektory, lampy do Opla Astry II, niepopękane lekko wypalone ale za taką cenę jak ulał do wymiany na szybko po stłuczce. Sztuka po 30 zł, komplet 50 zł - odbiór Wieluń.
_________________ Pesymista widzi ciemny tunel.
Optymista widzi światełko w tunelu.
Realista widzi światło pociągu.
A maszynista widzi trzech debili na torach.
Sprzedam Suzuki Swift 1994r sprawny technicznie.
Typ: Hatchback
Wersja: Mk3
Skrzynia biegów: manualna
Moc: 53 KM (39 kW)
Pojemność skokowa: 993 cm³
Rodzaj paliwa: benzyna
Kolor: srebrny
Liczba drzwi: 2/3
Kraj aktualnej rejestracji: Polska
Ważny przegląd i OC. Spalanie tego małego silniczka to zaledwie 5,5 L/100km. Cena 2000 zł (do negocjacji). Informacje pod nr 693 494 576
Przez ostatni rok auto użytkowane przez żonę. Nie paliliśmy w aucie.
Zdjęć na tę chwilę nie mam, proszę o przypomnienie dla zainteresowanych, postaram się wrzucić przez weekend. Jeśli ktoś życzyłby sobie zdjęcia konkretnych elementów, fragmentów auta, prosiłbym również o taką informację.
Wiadomo, że auto pierwszej, ani drugiej nowości nie jest, więc proszę się cudów nie spodziewać.
Dodam jedynie, że auto mam 4 lata i praktycznie nic się nie działo, oprócz wymiany sprzęgła i czyszczenia silnika krokowego (falowały obroty i gasł na jałowym).
Zmieniam na coś mniejszego, bardziej ekonomiczniejszego w mieście, bo żona ma niestety ciężką stopę
Jeśli chodzi o spalanie, to potrafi się zmieścić na trasie w 6,5l na 100km spokojnie przy ekonomicznej jeździe.
O przyspieszeniu nie muszę chyba pisać, bo 2l i 150KM fabrycznie mówi samo za siebie
Cena jaka mnie interesuje, to 2400zł do niewielkiej negocjacji.
Szczerze to szkoda mi sprzedawać, bo z tak praktycznie bezawaryjnym autem dawno nie miałem do czynienia.
Kontakt:
tel. 693 634 044 po 17 w tygodniu, w weekend w ludzkich godzinach
Pomógł: 1 raz Wiek: 45 Dołączył: 10 Gru 2006 Posty: 53 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2012-09-02, 21:11
Witam pisze jeszcze raz bo już wystawiałem
Mam do sprzedania BMW 735iL 89r. automat poj. 3,5 gaz sekwencja
-el. szyby
-el.lusterka podgrzewane
-el szyby przód tył
-el. siedzenia przód tył
-podgrzewane siedz. przód tył
-pompowane siedzenia przód
-ABS
-Kontrola trakcji
-hydrauliczne zawieszenie (NIVO)
-koła 17 lato 15 zima
-klimatyzacja
-radio MP3
ostatnio wymieniłem amortyzatory z przodu plus olej wszystko w SpaCar
cena jaka mnie interesuje to 3600 ale wiadomo jakie są realia wszystko do dogadania
tel 504-396-598
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum