Wysłany: 2011-10-23, 01:40 Felgi aluminiowe Ford Mondeo Kombi! TANIO!!!!
Tak jak w temacie-mam co sprzedania felgi od forda mondeo wraz z oponami, które raczej nie nadawają się do jazdy. Cena za komplet to 400 zł do negocjacji. Poniżej zdjęcia nie są autentyczne. Wstawiłem to zdjęcie tylko na wzór.
Wydaje mi się że powinny pasować do Twojego Focusa. A jeśli chodzi o zdjęcia to niestety ale felgi mam u babci która mieszka 15 km od Wielunia i za bardzo nie mam jak zrobić zdjęć. Ale jeśli byłbyś zainteresowany to możemy przejechać się i zobaczysz sobie jak to wygląda. Jestem wolny codziennie po godzinie 16-stej. Jeśli byłbyś zainteresowany to dzwoń- 693095791
można obejrzeć codziennie. Np. jutro. Aktualnie opony mam u babci w Ostrówku ale jeśli byłbyś zainteresowany to mogę przywieź je do Wielunia i byłyby do obejrzenia w Wieluniu. A co do ceny to byśmy się dogadali na miejscu. Jeśli jesteś zainteresowany to pisz lub dzwoń- 693095791
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum