Pomógł: 10 razy Wiek: 44 Dołączył: 21 Lip 2005 Posty: 1397 Otrzymał 5 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2005-12-19, 12:33
daff napisał/a:
gregg, wiesz dlaczego Bóg najpierw stworzył męzczyznę?
.... bo zaczynał od zera...
Jeśli tak, to jak tu wytłumaczyć, że jesteście tylko żeberkiem z zera
_________________ Art. 146, ust. 1: "Rada Ministrów prowadzi politykę wewnętrzną i zagraniczną
Rzeczypospolitej Polskiej."
Art. 133, ust. 3: "Prezydent Rzeczypospolitej w zakresie polityki
zagranicznej współdziała z Prezesem Rady Ministrów i właściwym ministrem."
Tomek, bardzo prosto mozna to wytlumaczyc:
Zebro => Ziobro => Zero (Miller nazwal kiedys Ziobra zerem - przyp. aut.)
Mozna rozpatrywac to na dwa sposoby:
1) Kobieta tez powstala z zera (pojecie: zero absolutne - kobieta jak i mezczyzna to zero)
2) Bog byl programista i napisal mezczyzne i kobiete w systemie zero jedynkowym: mezczyzna (0), kobieta (1). Spotykamy takze na codzien zwiazki: (1)(1) lub (0)(0)
Pomógł: 10 razy Wiek: 44 Dołączył: 21 Lip 2005 Posty: 1397 Otrzymał 5 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2005-12-19, 17:48
daff napisał/a:
Tomek napisał/a:
daff napisał/a:
gregg, wiesz dlaczego Bóg najpierw stworzył męzczyznę?
.... bo zaczynał od zera...
Jeśli tak, to jak tu wytłumaczyć, że jesteście tylko żeberkiem z zera
tomaszku i to jest właśnie dowód na to, że można stworzyć COŚ z NICZEGO.....
Ale przecież nie można - to wbrew fizyce:)
_________________ Art. 146, ust. 1: "Rada Ministrów prowadzi politykę wewnętrzną i zagraniczną
Rzeczypospolitej Polskiej."
Art. 133, ust. 3: "Prezydent Rzeczypospolitej w zakresie polityki
zagranicznej współdziała z Prezesem Rady Ministrów i właściwym ministrem."
Wysłany: 2006-03-15, 10:38
Przeczytałam z wrażenia dwa razy, c(ó)uż nie ma co tutaj dodawać pozatym że czasami przyda nam się powiedzieć choć 1/10 z tego co jast na pisane osobiście .... nam kobietom - będziemy mieć jescze wiecej siły, uroku, miłości i tego wszystkiego co sprawia że jesteśmy takie wyjątkowe
Kobieta jest to najpiękniejsze najdelikatniejsze najwrażliwsze istnienie ludzkie na tym świecie... a faceci ?? oni mają nieraz różne sprawy głęboko nie przejmują sie tak wszystkim i w ogóle sa inni.... ale moim zdaniem zdanie " Kobiety są z Wenus a faceci z Marsa" jest podkreśleniem różnicy miedzy obiema płciami...
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
Tekst piękny!! Oddaje większość rzeczy .........., ale moim zdaniem kobieta bez mężczyzny była by nikim, nie miałaby nawet w połowie tego co jest opisane !!
_________________ Last night I asked my Angel to watch over you, but he came back soon .... I asked :"Why?" He smiled and said : "An Angel doesn't watch over another Angel...".
ale moim zdaniem kobieta bez mężczyzny była by nikim
No ja też sie z tym zgadzam , ale ile jest przyapdków że kobiety sobie same radzą w życiu korzystają z niego sa niezależne i do niczego facet nie jest im potrzebny ... moja ciotka np jest taką kkobieta...
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
ale ile jest przyapdków że kobiety sobie same radzą w życiu korzystają z niego sa niezależne
owszem zgadzam się jest wiele takich kobiet, ale nie wydaje mi się aby większość z nich wybrała sama taką drogę, raczej zmusił jedo tego los.
Malinka napisał/a:
do niczego facet nie jest im potrzebny ... moja ciotka np jest taką kkobieta...
a czy Twoja ciocia jest tak od początQ do końca szczęśliwa?? Nie wolałaby mieć kogoś kto by ją wspierał i odpędzał samotność ??
_________________ Last night I asked my Angel to watch over you, but he came back soon .... I asked :"Why?" He smiled and said : "An Angel doesn't watch over another Angel...".
taaak ona mówi ze dla niej nie ma faceta w kazdym widzi wady i chce byc niezalezna... jednak sa takie osoby...
podziwiam, bo strasznie trudno mi uwierzyć, ale to pewnie dlatego, że mam inny pogląd niż Twoja ciocia, chociaż też widzę to co ona
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum