Pomógł: 46 razy Wiek: 44 Dołączył: 02 Sie 2006 Posty: 3905 Piwa: 79/18 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2011-10-27, 13:16
Infiniti, ogłoszenie o tańszym alkoholu wisi w sklepie na rogu Sieradzkiej/Traugutta - niedaleko Przystanek Cafe.
W Hurtowni nie kupisz alko bez koncesji - ale spróbuj pójść do jakiegoś mniejszego sklepu który handluje alkoholem wysokoprocentowym i pogadaj z właścicielem. Sklep nie ma obowiązku narzucać jakiejś określonej marży, więc może uda Ci się dogadać.
_________________ Ludzie dzielą się na tych, którzy lubią koty i na pokrzywdzonych przez los...
Co do Alko to można jeszcze kupić wódkę z przemytu wyjdzie najtaniej jakieś 14-17 złotych za flaszę np "Luksusowej" dlaczego w cudzysłowie, bo niektórzy mówią że to nie jest prawdziwa wódka ale jak dla mnie może być.
Co do DJ-a to masz ich wielu polecam Musik-system fajnie grają a co do ceny to się nie orientuję. Możesz też wynająć jakiegoś amatora weźmie jakieś 200-300zł, wszystko też zależy od tego jak długo miała by trwać impreza?
Co do Alko to można jeszcze kupić wódkę z przemytu wyjdzie najtaniej jakieś 14-17 złotych za flaszę np "Luksusowej" dlaczego w cudzysłowie, bo niektórzy mówią że to nie jest prawdziwa wódka ale jak dla mnie może być.
piotrek7725
tragedia jakaś
no to ja polecę denaturat i bochenek chleba - jak dla żuli może być to na 18-nastkę także
_________________ "Umrze miasto, jeżeli budowa jego będzie zakończona"
2 lata temu na swoją 18stkę kupowałem wódke w Hasie z tego co pamiętam to przy większej ilości coś tam zdjęli z ceny, wtedy za wódke Polonaise zapłaciłem niecałe 18 zł za flaszke 0.5 i wódka była naprawde dobra, nie wiem jak będzie w tej chwili ale nie zaszkodzi pójść i sprawdzić, sporo alkoholi było przecenionych z racji, że zostawały ostatnie "sztuki"
Musisz się zorientować bo często w hurtowniach czy marketach są promocje.
Ja w wakacje kupowałam wódkę Krupnik na nie całe 17 zł za butelkę właśnie w Hasie.
_________________ "Być gwiazdą,gwiazdą ludzi fantazją.."
Mój znajomy może nie jest profesjonalnym DJ-em, ale ma profesjonalny sprzęt i potrafi rozbawić towarzystwo w każdym wieku.
Mogę go zapytać czy miałby czas, bo ogólnie jest zapracowany natomiast w chęci nie wątpię:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum