Wysłany: 2006-03-20, 00:57 Czy ona jest sexy...???
Moim zdaniem ta kobeta ma coś w sobie..musi miec ponieważ znam mało ludzi którzy by jej nie kojarzyli...nie jest to mój wzrór do naśladowania ale nie mam nic do niej ... figurę tez ma zgrabna tylko szkoda ze tyle silikonu.... Zdjecia zamieszczam ładne i w ubraniach bo moim zdaniem kobiety ładniej wyglądają wubraniach niz bez.sa wtedy tajemnicze a nie jak wszystko pokażą na talerzu... Moim zdaniem ślicznie wyszła na zdjęciach 001 i 007 ...
pam2_004[1].jpg
Plik ściągnięto 16024 raz(y) 11,1 KB
2[2].jpg
Plik ściągnięto 16024 raz(y) 10,69 KB
pam_001[1].jpg
Plik ściągnięto 5 raz(y) 52,66 KB
pam2_022[1].jpg
Plik ściągnięto 6 raz(y) 20,5 KB
pam2_011[1].jpg
Plik ściągnięto 4 raz(y) 15,5 KB
pam2_007[1].jpg
Plik ściągnięto 5 raz(y) 23,23 KB
pam2_006[1].jpg
Plik ściągnięto 5 raz(y) 20,04 KB
pam2_003[1].jpg
Plik ściągnięto 7 raz(y) 20,67 KB
pam2_002[1].jpg
Plik ściągnięto 6 raz(y) 26,01 KB
pam2_001[1].jpg
Plik ściągnięto 8 raz(y) 27,28 KB
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
Blink ona jest miła i sympatyczna a nawet jeśli nie jet to o tym nie wiesz a co do wyglądu to bardziej mi sie podobała bez tych wszystkich ozdób i sylikonów ale każady ma swój gust i swój sposób na życie jej sposobem na życie jest silikon
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
Kuberson [Usunięty]
Wysłany: 2006-03-20, 19:34
Dla mnie ona jest bardzo ładna i te piersi i te blond włosy ideał kobiety rozkosz
Moim zdaniem na zdjęciu pam2_007 czy coś koło tego wygląda bardzo dziewczęco, słoedko i jest sexowna, no a że zrobiła sobie te wszystkie żeczy no to jej sprawa, nie chcę oceniać, aczkolwiek uważam, że jest piękną kobietą, której nie jest potrzeby zawsze makijaż
_________________ Last night I asked my Angel to watch over you, but he came back soon .... I asked :"Why?" He smiled and said : "An Angel doesn't watch over another Angel...".
Pomógł: 15 razy Dołączył: 19 Lip 2005 Posty: 1562 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: zewsząd
Wysłany: 2006-03-20, 22:40
tak sobie patrzę i widzę , że uroda tzn. twarz niczego sobie nawet ładna , ale reszta to jakoś SILIKON mnie sie widzi
Kobitka samolotami nie może latać wcale sie jej nie dziwie
Faktycznie, zdjęcia, na których nie ma śladów scyzoryka i silikonu ładne.
Te nowsze zdjęcia kojarzą mi się z rozkładówkami w szafkach spoconych robotników
daff napisał/a:
Malinka napisał/a:
To jak się ma sylikon w ciele to nie można samolotem latać?? n n
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum