Pomógł: 1 raz Dołączył: 14 Cze 2011 Posty: 168 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Druga strona kabla
Wysłany: 2011-10-30, 18:55 kable utp
Wie ktoś może czy w elektronicznym na sieradzkiej maja kabel UPT kat. 6? Że jest 5e to wiem na pewno. Ale interesuje mnie kat.6 - do lana 1000. Nie chce kogoś tam posyłać po kabel, jeśli miało to by być na próżno.
_________________ Będę wyjątkowy! wykonam skrypty js i php! Za rozsądną opłata ;p
Wie ktoś może czy w elektronicznym na sieradzkiej maja kabel UPT kat. 6? Że jest 5e to wiem na pewno. Ale interesuje mnie kat.6 - do lana 1000. Nie chce kogoś tam posyłać po kabel, jeśli miało to by być na próżno.
Pomógł: 1 raz Dołączył: 14 Cze 2011 Posty: 168 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Druga strona kabla
Wysłany: 2011-11-09, 20:45
za dużo zachodu, musiałbym odcinać końcówki i zagniatać to od nowa, potem bym przy przepinaniu popierdzielił kable i bym się frustrował xD już dam (dałem) te parę złoty i mam pewną sprawę, a nie prowizorkę. Problem co prawda ze nie mam switcha 1 gb/s... ale nic, zrobię se na drugim interfejsie wifi jak będzie miał czas i nie będzie problemu xD
_________________ Będę wyjątkowy! wykonam skrypty js i php! Za rozsądną opłata ;p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum