Wysłany: 2011-11-06, 12:30 Wieluński Forumowy Klub Rowerowy
Chcielibyśmy ruszyć poważniej od przyszłego roku z klubem i organizacją forumowych rajdów rowerowych i tutaj mam pytanie, kto z Was chciałby aktywnie brać udział?
Planujemy każdemu forumowiczowi oferować koszulkę rowerową z emblematem forum oraz herbem Wielunia, także proszę o wpisywanie chęci uczestnictwa w tym temacie, ponieważ muszę wiedzieć ile koszulek będzie trzeba kupić. Koszulki będą bezpłatne.
Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2011-11-06, 13:23
Prosimy o jak najszybsze zdeklarowanie.
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Wyjazdy przeważnie będą organizowane w niedziele, także myślę, że wielu osobom będzie pasowało. Będę też chciał zorganizować jeden większy - kilkudniowy rajd, ale to już na spokojnie, jak pokonamy zimę
Pomógł: 15 razy Wiek: 71 Dołączył: 24 Sie 2006 Posty: 626 Otrzymał 10 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2011-11-08, 13:38
To ja też się piszę! A rowerów proszę nie odstawiać, w ostatnią niedzielę zrobiłem sobie spacer rowerowy bezdrożami w okolicy Ożarowa (40km). Pogoda fantastyczna i... był jeden problem, trzeba było uważać na myśliwych (kłusowników) bo podobno strzelają do wszystkiego co się rusza na nogach i kołach.
Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2011-11-11, 10:00
Tylko do wtorku będzie można składać deklaracje!!
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum