Pomógł: 2 razy Wiek: 32 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 845 Piwa: 16/5 Skąd: Wieluń/Wrocław
Wysłany: 2011-11-13, 10:29 Natura 2000
Mam pytanie dotyczące obszaru Natura 2000 - Załęczański Łuk Warty. Interesuje mnie mapa na której byłaby oznaczona granica tego obszaru zwłaszcza w gminie Pątnów. Jeżeli ktoś takową posiada, wie gdzie można się dostać, będę wdzięczny.
Najciekawsze, że sami urzędnicy albo nie umieją odczytać, albo sami nie wiedzą gdzie przebiega granica, więc chciałbym to sprawdzić, bo jak wiadomo na obszarze Natura 2000 obowiązuje wiele utrudnień dot m.in. budowy, czy dotacji...
Pomógł: 2 razy Wiek: 32 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 845 Piwa: 16/5 Skąd: Wieluń/Wrocław
Wysłany: 2011-11-13, 17:51
Dzięki za mapkę, byłem na tej stronie, ale już najwyraźniej ślepy jestem. Tak jak myślałem, żadna z działek na szczęście nie wchodzi w skład tego dobrodziejstwa poza, jakimiś gruntami w bezpośrednim sąsiedztwie rzeki, reszta w bliskim sąsiedztwie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum