Jw. Szukam piły spalinowej, więc jeśli ktoś ma, a nie używa bądź leży i się kurzy to bardzo proszę o wiadomość oraz zdjęcia i podanie ceny. Z góry wielkie dzięki.
mam piłę spalinową oryginalną STIHL na sprzedaż bo leży nieużywana w piwnicy. Lecz jeśli chodzi o zdjęcia, model i cenę to odezwę się wieczorem bo aktualnie nie ma mnie w domu.
Model STihl ms170, piła jest mi zbędna leżała kupę czasu w piwnicy (widać po zakurzonych zdjęciach), ale odpaliła bez najmniejszego problemu więc zaproponuj ile jesteś w stanie dać za coś takiego...czekam na propozycje jeśli jesteś zainteresowany kupnem
kup sobie Euroteca lub Powermat, koszt do 400 zł nowa , jak Ci się popsuje to nie będziesz płakał , ja mam taką już 3 rok , moc ok 3,5KM , prowadnica 60 cm ,można dokupić krótszą, spisuje się rewelacyjnie ...
_________________ "Miałem zamiar zmienić koszulkę, ale zamiast tego zmieniłem zamiar" (Kubuś Puchatek)
Jeśli jednak ktoś byłby zainteresowany kupnem mojej piły spalinowej to cena- 350-400 zł. Stan dobry i co najważniejsza oryginalna, a nie żadne chińskie badziewie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum