Wysłany: 2011-11-21, 20:33 SPRZEDAM Windows 7 home - tanio
Mam do sprzedania oryginalne oprogramowanie Microsoft Windows 7 Home Prem. Wszystko jest i działa. Płyta nie jest porysowana. Windows dostałem razem z komputerem (tzn dopłata była ale to był prezent na urodzinki) . Niestety nie mogę przekonać się do tego systemu.. nie wiem dlaczego.. Zainstalowany w sumie 2 razy i leży..
Cena 260 zł
Aha.. kupiony w Wieluniu na wojska polskiego w Mega. Wtedy kosztował 390 jakoś. Zdj chyba nie potrzebne ale jak coś mogę zrobić nie ma problemu
Naklejka nie była naklejana- jest nadal z tyłu pudełka aha i system na 95 procent nie był rejestrowany w sieci także nie ma problemu. Ręki nie dam, ale wydaje mi się że kliknąłem wtedy nie rejestruj.. Wróciłem do Xp więc to chyba i tak nie ma znaczenia..
hajen W trakcie przeprowadzki do Wielunia 4x2+8x1x1+2+1
Pomógł: 27 razy Wiek: 35 Dołączył: 17 Mar 2007 Posty: 1451 Piwa: 29/26 Skąd: Wieluń/Warszawa
Wysłany: 2011-11-21, 22:45
Nawet jak dasz rejestruj i nie podajesz danych osobowych (a nie podajesz) to nie ma to żadnego znaczenia . Także nie ma się co przejmować i kupujcie ludzie, bo niedrogo
hajen W trakcie przeprowadzki do Wielunia 4x2+8x1x1+2+1
Pomógł: 27 razy Wiek: 35 Dołączył: 17 Mar 2007 Posty: 1451 Piwa: 29/26 Skąd: Wieluń/Warszawa
Wysłany: 2011-11-22, 14:55
Spokojnie. Napisałem to w trosce o Twoje pieniądze. Mam około 30 licencji oryginalnych na Windowsy i na pewno Ci go nie ukradnę . Mam nadzieję, że bardzo mało osób widziało to zdjęcie .
Jeżeli ktoś by ukradł, to nie ma z tym żadnego problemu. Jeżeli Microsoft odwołałby się do Ciebie w celu wyjaśnienia, to tłumaczysz, że padłeś ofiarą ataku hakerskiego i przesyłasz im zdjęcia pudełka, które pokazałeś nam Możliwe, że ten klucz zostałby wtedy zbanowany, a dostałbyś nowy.
Nic się nie stało, ten Windows dalej jest pełnowartościowy, tylko uważaj na przyszłość .
Ferbik - niestety nie mam Był paragon ale był wyrzucony po zainstalowaniu i sprawdzeniu czy wszystko działa. Tylko ten Windows ma już z rok. Zainstalowany 2 razy i w sumie na półce leżał cały ten czas. Płyta jak widać nie jest porysowana ani nic. Wtedy były chyba sporo droższe. Patrząc na allegro i Ceneo zdecydowałem że taka cena nie będzie dla nikogo krzywdząca, ale jak na razie nie ma chętnych ;P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum