Wysłany: 2006-03-21, 19:46 Uwaga!!! Tyczy sie panów pijących piwko :)
Naukowcy z Instytutu Zdrowia dowiedli, ze w piwie znajdują się żeńskie hormony. Mówiąc prostym językiem: według nich mężczyźni, którzy piją piwo, upodabniają się do kobiet.
Aby upewnić się, że jest to prawda, przeprowadzono badania. Stu mężczyznom podano po 8 piw i kazano je wypić w ciągu godziny.
Po godzinie okazało się, że;
- wszyscy badani przytyli,
- mówili zdecydowanie za dużo i bez jakiegokolwiek sensu,
- zachowywali się ponad miarę wylewnie i uczuciowo,
- nie byli w stanie prowadzić samochodu ani racjonalnie myśleć,
- kłócili się bez powodu,
- musieli siadać podczas oddawania moczu,
- nie byli zainteresowani uprawianiem seksu,
- odmawiali przyznania racji, gdy było oczywiste, że są w błędzie...
Chyba warto rzucić?
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
Ostatnio zmieniony przez Malinka 2006-03-21, 21:51, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 7 razy Dołączył: 12 Mar 2006 Posty: 960 Piwa: 6/3 Skąd: Oklahoma Village
Wysłany: 2006-03-21, 22:47
Malinka napisał/a:
Naukowcy z Instytutu Zdrowia dowiedli, ze w piwie znajdują się żeńskie hormony. Mówiąc prostym językiem: według nich mężczyźni, którzy piją piwo, upodabniają się do kobiet.
Aby upewnić się, że jest to prawda, przeprowadzono badania. Stu mężczyznom podano po 8 piw i kazano je wypić w ciągu godziny.
Po godzinie okazało się, że;
- wszyscy badani przytyli,
- mówili zdecydowanie za dużo i bez jakiegokolwiek sensu,
- zachowywali się ponad miarę wylewnie i uczuciowo,
- nie byli w stanie prowadzić samochodu ani racjonalnie myśleć,
- kłócili się bez powodu,
- musieli siadać podczas oddawania moczu,
- nie byli zainteresowani uprawianiem seksu,
- odmawiali przyznania racji, gdy było oczywiste, że są w błędzie...
Świetne
A poza konkursem to punkt za "samokrytyke"
Malinka napisał/a:
Chyba warto rzucić?
Czy dobrze zrozumiałem: Rzucić PIWKO
Hmm ..., ciężka sprawa. Narazie jest post i postanowiłem sobie że nie tknę alkoholu, ale tak na stałe to nie wiem czy wystarczyło by siły woli. Chyba potrzebna by była silna motywacja.
Najgorsze to chyba to ciągłe tłumaczenie wszystkim do okoła że się nie pije, zwłaszcza jeśli
Wiesz ja sie z tym nie ukrywam każdy o tym wie kto mnie zna.. to nie jest dla mnie męczące .. a ludzie sie dziwią... ty Malinka nawet piwka sie nie napijesz ?? dlaczego?? bo nie lubie i tyle...
stanmarc napisał/a:
Co proponujesz Malinka
Co proponuje .. jeśli masz kobiete to niech ona bedzie twoja motywacja.. bo kobiety nie nawidzą pijanych facetów !!! zamaist iść na piwo to podążyć z dziewczyną na basen do kina na spacer....
To zrób jeszcze raz weż przykład z pierwszego i rób pokolei ..
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
Pomógł: 7 razy Dołączył: 12 Mar 2006 Posty: 960 Piwa: 6/3 Skąd: Oklahoma Village
Wysłany: 2006-03-21, 23:36
Malinka napisał/a:
Wiesz ja sie z tym nie ukrywam każdy o tym wie kto mnie zna.. to nie jest dla mnie męczące .. a ludzie sie dziwią... ty Malinka nawet piwka sie nie napijesz ?? dlaczego?? bo nie lubie i tyle...
Po raz wtóry - wielki szacunek Malinka
Malinka napisał/a:
Co proponuje .. jeśli masz kobiete to niech ona bedzie twoja motywacja.. bo kobiety nie nawidzą pijanych facetów !!!
Dobry pomysł. Właśnie szukam takiej dla której mógł bym zrobić wszystko ... no może prawie wszystko, ale to ciężka sprawa bo mam dziwne wrażenie że to nie jest to zależne od mojej woli czy podjętych działań, ale od jakiegoś irracjonalnego, nie podlegającego żadnym prawom, przypadkowego lub nie (zalezy w co kto wierzy) "zderzenia" się dwóch osób.
Więc z uwagi na brak silnej motywacji i trudności w jej znalezieniu mało prawdopodobne abym rzucił piwko w najbliższym czasie
Malinka napisał/a:
To zrób jeszcze raz weż przykład z pierwszego i rób pokolei ..
Spoko, chyba nie trzeba, bo świetnie mnie zrozumiałaś
Ja ciebie/? NIGDY W ZYCIU !!
ja nienawidze pijanych facetów
Pytam sie ciebie czym można Cię ewentualnie upić jak piwo już nie daje sobie z Tobą rady ???
Ferbik napisał/a:
Kobiety upijają facetów, żeby być dla nich ładniejszymi
No no jak nie mają wdzieku i gracjii i wrodzonej kobiecości nie są zadbane to wtedy tak robią.... reszta kobiet nie musi podobają sie facetom bez dodatku alkoholu
Ostatnio zmieniony przez Malinka 2006-03-22, 21:53, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum