R E K L A M A
P O R E K L A M I E

Wieluń - forum,adresy, informacje, reklama, kluby, restauracje, komunikacja, pkp, pks, ogłoszenia, praca,mapa, firmy, radio

Wieluń - forum, informacje, ogłoszenia Strona Główna Wieluń - forum, informacje, ogłoszenia

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat  DownloadDownload

Poprzedni temat :: Następny temat
Chanel de Bleu 100ml
Autor Wiadomość
pinokio 
Czytał o Wieluniu

Wysłany: 2011-12-27, 22:41   Chanel de Bleu 100ml

Sprzedam perfumy męskie CHANEL de BLEU 100ml. Perfumy zostały zakupione w perfumerii Douglas.(nietrafiony prezent) Cena w sklepie to ok. 400zł. Mnie interesuje cena 220 zł. lub zamiana na Kenzo pour Homme, Carolina Herrera 212 MEN , Aqua Di Gio. Piszcie na PW.

chanel bleu.jpg
Plik ściągnięto 7422 raz(y) 12,86 KB

Ostatnio zmieniony przez pinokio 2011-12-28, 11:05, w całości zmieniany 2 razy  
Postaw piwo autorowi tego posta

Barca 
Przyjeżdża na zakupy

Otrzymał 2 piw(a)
Wysłany: 2011-12-28, 08:36   

Pinokio mógłbyś wrzucić fotkę live butelki od spodu oraz foto paragonu?

pinokio 
Czytał o Wieluniu

Wysłany: 2011-12-28, 11:11   

Paragonu nie posiadam, perfumy dostałem w prezencie. Były spakowane jako prezent w oryginalne opakowanie z perfumerii Douglas. Kilka razy ich użyłem. Może brakować jakieś 10ml. Dlatego sprzedaję po niższej cenie. Niestety zapach nie pode mnie. Jak już wyżej napisałem mogę się zamienić.

chanel_.jpg
Plik ściągnięto 84 raz(y) 66,36 KB

Gregg Sparrow
[Usunięty]

Wysłany: 2011-12-28, 15:45   

Trzeba zacząć od tego że to nie są perfumy tylko woda toaletowa. Jeżeli brakuje 10ml to nie można tego produktu traktować jako nowego. Poza tym taką wodę nową można kupić np tu: http://allegro.pl/chanel-...2009104327.html i nie jest to najtańsza oferta.

pinokio 
Czytał o Wieluniu

Wysłany: 2011-12-28, 17:25   

Gregg Sparrow napisał/a:
Trzeba zacząć od tego że to nie są perfumy tylko woda toaletowa. Jeżeli brakuje 10ml to nie można tego produktu traktować jako nowego. Poza tym taką wodę nową można kupić np tu: http://allegro.pl/chanel-...2009104327.html i nie jest to najtańsza oferta.

a kto powiedział że jest to najtańsza oferta na rynku i że produkt jest nowy? Jak będę miał ochotę to wystawię nawet 500zł. Zawsze się trafi jakiś mądry moderator który czeka żeby złapać kogoś na błędzie ortograficznym albo na pisaniu z wielkich liter. Napisałem perfumy i pewnie 90% osób które czytają to ogłoszenie wiedziały o co chodzi. Moja sprawa jaką wystawiam cenę, a Tobie nic do tego!!! Możesz usunąć to ogłoszenie i mnie razem z nim. Sprawdź błędy bo na pewno gdzieś zrobiłem. Ostatni raz pisałem na tym forum.

Gregg Sparrow
[Usunięty]

Wysłany: 2011-12-28, 18:25   

Jeżeli zamieszczasz ogłoszenie, to opis powinien być prawdziwy. Świadomie napisałeś, że są to perfumy, a nie woda toaletowa??? Jeżeli tak to chciałeś kupujących wprowadzić w błąd, a tego tu nie tolerujemy. Napisałes również że nowe kosztują 400pln co również jest nieprawdą (mogłeś za nie dać nawet milion co nie upoważnia cię do wprowadzania innych w błąd). Można znaleźć setki ofert które to pokażą (jakbyś przeczytał ze zrozumieniem to co piszę, to widziałbyś, że uwaga o najtańszej ofercie odnosiła się do linku, który zamieściłem, a nie do twojego ogłoszenia).
Owszem, to twoja sprawa jaką wystawiasz cenę, możesz wystawić cenę nawet 500pln, ale moją sprawą jest to, że mogę ją zweryfikować z rzeczywistością i podać faktyczną wartość.
Nie będę usuwał ani ciebie ani tego ogłoszenia... a to, że ty zachowałeś się jak obrażony przedszkolak to już twoja sprawa.

pinokio 
Czytał o Wieluniu

Wysłany: 2011-12-28, 21:25   

Dla twojej informacji oryginalne perfumy, woda które chciałem sprzedać kosztowały w Douglasie 419zł. Więc nie pisz że kłamię. Na Allegro możesz kupić imitacje oryginałów do których wstawiłeś link nawet za 150zł. Nawet na iperfumy.pl które handlują tylko oryginałami za 50ml. musisz zapłacić 262zł. i to za tester
http://www.iperfumy.pl/ch...woda-toaletowa/
A Douglas to sieć renomowanych perfumerii, w których sprzedawane są tylko i wyłącznie oryginalne produkty. Nie bądź śmieszny i skończ kłótnię Panie wszechwiedzący.

Gregg Sparrow
[Usunięty]

Wysłany: 2011-12-28, 22:15   

Te z linka podanego przez ciebie są tak samo oryginalne jak te z aukcji allegro którą ja podałem... Tam też gościu pisze, że są w 100% oryginalne (mam tobie wierzyć przy zakupie a jemu nie mogę?)
Poza tym takich oryginalnych sklepów jest mnóstwo a rozpiętość cen ogromna. Tak że nie kituj że jedynie w tych sklepach kupisz oryginały. Założę się że mają marże na poziomie 100% ceny towaru za jaki sami zapłacą. Do ciebie tylko należy wybór czy wolisz dać dwa razy więcej niż mógłbyś.
Tak z doświadczenia ci powiem że kupowałem we Wrocławiu w pewnej sieci Hugo Bossa i w jednym sklepie jak zapytałem o cenę to były po 200pln za 50ml bo była promocja a poszedłem do innego sklepu tej samej sieci drogerii to zapłaciłem 190 za 100ml bez promocji.
Sam zobacz 27 sklepów: http://www.ceneo.pl/8577043 Jeżeli te sklepy mogą sprzedać po 290 to wcale się nie dziwię że ktoś może sprzedawać na allegro po 190.

Na tym kończę to jałową dyskusję. Życzę udanej sprzedaży.

Phoenix 
Ma stragan na targu

Wysłany: 2011-12-28, 23:47   

Może wtrącę się bo robiłem zakupy w Douglasie mojej ulubionej wody ostatnio. A wcześniej miałem z internetu. I generalnie ta z Douglasa niczym się nie różniła. Poza ceną. Była 70 zł droższa ;/ ale trwałość ta sama.. także nie polecam. Dużo osób się tak napala na Douglasa czy Sephore że to niby taki szpan z stamtąd perfumy, ale powiem Wam jedno.. szukają idiotów, a raczej wróć.. bogatych bubków którym wydać 100 zł więcej to tyle co splunąć..
Polecam sklep przez internet www.dolce.pl zamawiałem kilka zapachów i zawsze przesyłka szybka a zapachy pachną długo i mocno.
Na allegro nigdy nie masz pewności.. teraz nawet flakon tak podrobią że wygląda jak oryginał, a w środku podróba ;/ a ja tej perfumerii wierzę bo zakupy robię od kilku lat i zawsze jakość ponad cenę ;)

A teraz poda linka do Twoich chaneli.. http://www.dolce.pl/chanel/bleu/12324.php5

i jak widzicie Douglas stówkę bierze za free ;)
Ale lokale wielkie.. oświetlenie.. metraż.. przecież tam czynsz kosztuje.. testerów cała masa.. a taka internetowa perfumeria? Teoretycznie koszt zerowy.. czysty handel, ale z korzyścią dla klienta. Także gdyby ktoś kiedyś miał przepłacać to polecam sprawdzić ceny ;)

Barca 
Przyjeżdża na zakupy

Otrzymał 2 piw(a)
Wysłany: 2011-12-29, 02:00   

Święta prawda Phoenix - choć ja mam 2-3 osoby z perfumami na allegro sprawdzone i kupując u nich wiem, że nie otrzymam podróbki.
Ja mogę od siebie polecić sklepik internetowy www.pedet.pl - kilkanaście razy robiłem zakupy i nigdy nie zawiodłem się.

red 
Moderator

Piwa: 68/22
Wysłany: 2011-12-29, 11:21   

Ale na co ta dyskusja? Ktoś coś sprzedaje za tyle ile mu się podoba. Jeśli kupił za 400 zł to trudno żeby prawie nowe sprzedał za 100 zł. A jeśli ktoś sobie to znajdzie w necie nawet za 50 zł to też ok. Niech nikt nie mówi że kupowanie perfum w sklepie to jakiś snobizm - jak kogoś stać i woli namacalnie sprawdzić co i jak to dlaczego ma nie kupić w sklepie?Gregg Sparrow, o ile mi wiadomo to do obowiązków moderatorów nie należy weryfikacja cen podanych w ogłoszeniach z cenami rynkowymi.

Odpowiedz do tematu