Widać Malinka, że jeszcze mało wiesz o życiu... ale to nie Twoja wina.
Bo ja jeszcze Ferbik wierzę w ludzi i ich uczciwość .. ale życie coroz cześciej pokazuje mi że nie można ufać wszsytkim i wierzyć we wszystko co Ci ktoś mówi..
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
Pomogła: 12 razy Wiek: 44 Dołączyła: 17 Lis 2005 Posty: 1648 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2006-03-23, 07:03
Malinka napisał/a:
Ferbik napisał/a:
Widać Malinka, że jeszcze mało wiesz o życiu... ale to nie Twoja wina.
Bo ja jeszcze Ferbik wierzę w ludzi i ich uczciwość .. ale życie coroz cześciej pokazuje mi że nie można ufać wszsytkim i wierzyć we wszystko co Ci ktoś mówi..
Malinka, pojdziesz do pracy i przejrzysz matrixa
Kuberson [Usunięty]
Wysłany: 2006-03-23, 09:33
daff napisał/a:
Malinka, pojdziesz do pracy i przejrzysz matrixa
Zycie staje sie okrutne w niektorych aspektach niestety jeszcze jestes za mloda zeby sie o tym przekonac ale gdy juz skonczysz studia i pojdziesz do pracy to dopiero zobaczysz jacy ludzie sa podstepni i podli ale kto dolki kopie ten sam w nie wpada to tez jest dobre przyslowie ale nikt nie powiedzial ze bedzie kolorowo
Zycie staje sie okrutne w niektorych aspektach niestety jeszcze jestes za mloda zeby sie o tym przekonac ale gdy juz skonczysz studia i pojdziesz do pracy to dopiero zobaczysz jacy ludzie sa podstepni i podli ale kto dolki kopie ten sam w nie wpada to tez jest dobre przyslowie ale nikt nie powiedzial ze bedzie kolorowo
tego najbardziej sie boje ale jestem silna i napewno sobie poradze:)
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum