Pomógł: 8 razy Dołączył: 19 Maj 2010 Posty: 806 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2012-01-21, 22:25 Pomógł - zaszkodził
Na początku tylko podaję, potem opiszę. W 2011 roku najbardziej wartościowym forumowiczem, jak dla mnie, był miko005, największym trolem maciej76.
Troll, nadzieja roku, hajen
Jutro motywacja
Ostatnio zmieniony przez Shymool 2012-01-21, 23:37, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2012-01-22, 11:22
Shymool, dziękuję Nie będę ukrywał, że od samego początku darzę Cię dużym szacunkiem. Tym bardziej jest mi miło, że zostałem zauważony właśnie przez Ciebie Ale ten szacunek do Twojej osoby nie bierze się z niczego Odpowiedni ton postów, kultura pisania, życiowa mądrość i umiejętność słuchania, to zalety, którymi imponuje mi właśnie Shymool. I oczywiście spore jeszcze grono forumowiczów (jakieś 4300 osób ).
Teraz o całej tej zabawie w pomógł - zaszkodził . Jeśli pozwolicie, to ja nie wskażę nikogo. Czyż nie jest tak, że każdy z nas na tym forum wnosi po trochu coś nowego, pożytecznego do niego. A czasem po prostu na nim ... trolluje Jak w życiu
Ważne natomiast jest, aby podchodzić to tego z dużym dystansem i ewentualnie wyciągać wnioski A to już, całkiem niezła zaleta
Miłej zabawy
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
Maciej W trakcie przeprowadzki do Wielunia EWI w Sercu
Pomógł: 13 razy Wiek: 48 Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 1155 Piwa: 5/6 Skąd: EWI-OOL
Wysłany: 2012-01-23, 10:27
Shymool, woow dzięki , wzruszyłem się ! .
Jakie są przewidziane nagrody dla zwycięzcy ??
_________________ Jeśli pozwolisz, by robactwo się rozmnożyło, rodzą się prawa robactwa. I rodzą się piewcy, którzy będą je wysławiać.
Antoine de Saint-Exupery
Pomógł: 13 razy Wiek: 48 Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 1155 Piwa: 5/6 Skąd: EWI-OOL
Wysłany: 2012-01-23, 22:18
rafalekjan napisał/a:
maaciej76, co oznacza data w Twoim opisie? Bo w pewien sposób dotyczy ona mnie
next tatoo
_________________ Jeśli pozwolisz, by robactwo się rozmnożyło, rodzą się prawa robactwa. I rodzą się piewcy, którzy będą je wysławiać.
Antoine de Saint-Exupery
Syla W trakcie przeprowadzki do Wielunia SuperStar
Wysłany: 2012-01-26, 09:21
Syla, nie , wręcz przeciwnie , oddaję swoje ciało pod igiełkę
Antoine de Saint-Exupery
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum