Pomógł: 13 razy Dołączył: 11 Lis 2006 Posty: 3119 Otrzymał 6 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2011-12-27, 15:47
MAR-COM, nie wydaje sie tylko mam lustrzanke to wiem. Do tego cały czas rozmawiam z ludzmi , którzy sie tym interesują. Nic trudnego tu nie ma. Przynajmniej dla mnie. Fotografia to tajemnica wielka nie jest. Dlaczego wielu ludzi decyduje się na lustrzanki? Może napiszesz co nie jest takie proste , bo nie rozumiem?
Pomógł: 13 razy Dołączył: 11 Lis 2006 Posty: 3119 Otrzymał 6 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2011-12-27, 20:49
bo nie masz nic sensownego do powiedzenia. I żadnych argumentów. Potwierdzających swoją hipoteze.
Typowy model ucieczki. Nie masz lustra wiec na jakiej podstawie sie wypoiadasz?
mam kompakt panasonica FZ18 do celów amatorskich wystarczający , na forach mówia o nim hybryda , jak go kupowałem to lustrzanka była sporo droższa , a teraz są inne wydatki
_________________ "Miałem zamiar zmienić koszulkę, ale zamiast tego zmieniłem zamiar" (Kubuś Puchatek)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum