dość dużo niespodzianek w ostatniej kolejce bo Marcom pokonał Błasika 3:1 a Oknobud przegrał 3:1 z Papierem. Blisko sprawienia niespodzianki był też zespół Muszkieterów który wygrywał 2:0 z Latakią lecz przegrał 3:2.
Szkoda tylko że w lidze są równi i równiejsi... bo do ligi można było zapisywać zawodników do dnia 19.11.2011 a tutaj zespół gra z nowym nieuprawnionym zawodnikiem... bo gdyby nie on to byłby walkower.
Jest regulamin który chyba trzeba przestrzegać a widać że niektórzy mogą sobie go bezkarnie omijać...
Wysłany: 2012-02-04, 20:34
Damiao napisał/a:
a tutaj zespół gra z nowym nieuprawnionym zawodnikiem... bo gdyby nie on to byłby walkower.
Damiao, napisz konkretnie i na temat. O jaki zespoł Ci chodzi i o jakiego zawodnika?
Damiao napisał/a:
Szkoda tylko że w lidze są równi i równiejsi...
Na ten temat wypowiem się, po uzyskaniu od Ciebie odpowiedzi na powyższe pytanie.
_________________ Potrzebujesz DSL-a, Neostradę? Call me 502-408-902
Regulamin się znajdzie jak Oknobud zacznie przegrywać w play-off
Wiecie kiedy będzie pierwsza runda play-off?
dawid W trakcie przeprowadzki do Wielunia się gra, się ma
Pomógł: 14 razy Wiek: 44 Dołączył: 27 Sie 2006 Posty: 1173 Piwa: 14/19 Skąd: znienacka
Wysłany: 2012-02-05, 13:04
siatkarzyna napisał/a:
Regulamin się znajdzie jak Oknobud zacznie przegrywać w play-off
"siatkarzyno" regulamin znajduję się na stronie:
http://www.wls.ligspace.p...d=Home&ac=Rules
od początku listopada 2011, zapraszam Cię do zapoznania się z nim.
Jeżeli chodzi o Oknobudu, to podejrzewam, że odnosisz się do sytuacji z poprzedniego sezonu? Jeżeli tak, to napisz konkretnie jak było i odnieś się do regulaminu rozgrywek.
Tyle z mojej strony odnośnie zeszłego sezonu.
Odnośnie sytuacji, która miala miejsce wczoraj, sprawa jest juz wyjaśniana.
siatkarzyna napisał/a:
Wiecie kiedy będzie pierwsza runda play-off?
Faza play-off rusza 12 lutego br. Pierwsze mecze o 10.00, drugie od 11.30
tak wszystko wyjaśnione
play-off zapowiada się bardzo ciekawie:
Irex Skomlin : Latakia
Nauka Jazdy K.Błasik : Hatshepsut Foto Damian
Martex Dzietrzkowice : Oknobud
Marcom : Papier Serwis Lubax
Pomógł: 3 razy Dołączył: 07 Sie 2007 Posty: 427 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: zewsząd
Wysłany: 2012-02-05, 15:05
Dawid, wiadomo już, co z dołem tabeli?
_________________ Conversations don't get any better as you get older
dawid W trakcie przeprowadzki do Wielunia się gra, się ma
Pomógł: 14 razy Wiek: 44 Dołączył: 27 Sie 2006 Posty: 1173 Piwa: 14/19 Skąd: znienacka
Wysłany: 2012-02-05, 15:53
ryba napisał/a:
Dawid, wiadomo już, co z dołem tabeli?
Na 99% ostatnie 5 zespołów rozegra mecze systemem "każdy z każdym" i w ten sposób poznamy ostateczną kolejność drużyn w sezonie 2012/2012.
Damiao napisał/a:
tak wszystko wyjaśnione
To cieszę się bardzo
Tak na marginesie. Dziwi mnie sytuacja, że tak na prawdę z całego powiatu wieluńskiego grają w naszej lidze tylko 2 szkoły?! Potocznie zwany "Ekonomik" i gimnazjum z Pątnowa. Jestem ciekawy, czym to jest spowodowane?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum