Kilka słów o mojej nokii e51.
Telefon jest używany, obudowa jest trochę przyniszczona ale telefon sprawny. Głośnik nie charczy, mikrofon działa jak należy. Zasięg zbiera idealnie. Nic nie muli, nie zawiesza się, nie resetuje i nie wyłącza. Do telefonu mam oryginalną ładowarkę, pudełko oraz książeczkę. Bateria wytrzymuję około 2-3 dni przy normalnym użytkowaniu. Jedynie jak korzystam dużo z internetu to bateria szybciej pada. Moim zdaniem ten model nokii jest bardzo udanym egzemplarzem, choć do najnowszych już nie należy. Posiada Wifi więc można się łączyć za darmo z internetem tam gdzie jest taka możliwość. Telefon posiada simlocka w sieci PLUS. Kiedyś w komisie na sieradzkiej zdjęli mi simlocka za 10 zł ale po wgraniu najnowszego softu simlock powrócił. Myślę, że gdyby była taka potrzeba to cena ponownego zdjęcia była by taka sama lub bardzo podobna. Na allegro używane ale sprawne takie telefony kosztują od 100 zł wzwyż. Do ilu dochodzi cena? można samemu sprawdzić. Cena jaka mnie interesuję to 100 zł z racji tego, że obudowa jest przyniszczona. Obudowę można wymienić ale gdybym ja ją wymienił to wtedy chciałbym za ten telefon znacznie więcej. Pozdrawiam
Mam nokie c2-01 ze wszystkim cena 135 zl ;] telefon był na gwarancji i nie uznali bo uszkodziłem telefon a wyświetlacz mogę wymienić o ile jesteś zainteresowana telefon w stanie 4+ telefon ładowarka pudełko jak coś mój numer gg 40071212 gwarancja jest ale nie ważna telefon ma ;] 3 miesiące możliwość negocjacji !!
jak byś chciał za e51 80 zl napisz obudowa jakieś 70 zl oryginalna nie jakaś podróba a sim lock 30 zł byłem pytałem sie to wiem ;] a za 130 zl w świetnym stanie idzie kopic e51 Pozdrawiam http://tablica.pl/oferta/nokia-e51-IDJELH.html
Kolego, jeżeli chcesz ta nokię z Twojego linku to jedź do Chorzowa (odbiór osobisty) i kup sobie za 130 zł, dolicz do tego cenę transportu. W ogłoszeniu nie jest napisane czy telefon jest z ładowarką czy bez, więc być może ładowarkę byś musiał dokupić sobie sam. Napisałem, że obudowa jest przyniszczona bo taka jest prawda ale tragedii nie ma - jest do przyjęcia. Po prostu nie oszukuję ani nie kłamię. Ja nadal jeszcze użytkuję ten telefon i mi w niczym to nie przeszkadza. Jeżeli komuś by to jednak przeszkadzało to można w cenie 30-50 zł kupić nową, ładną obudowę a co do tego sim-locka - trzeba przejść i popytać też w innych komisach, czasem wystarczy porozmawiać po ludzku i można taniej coś załatwić. W pudełku znalazłem jeszcze oryginalne słuchawki. Nie słucham muzyki na telefonie więc zapomniałem o nich. Podłączyłem i sprawdziłem - działają bez zarzutu. W następnym tygodniu przesiadam się z e51 na e72 więc ten telefon nie będzie już mi potrzebny . Dla mnie seria "e" jest niezastąpiona ale to jest już tylko moja opinia. Zamieszczam zdjęcia telefonu i całego zestawu który oferuję (wystarczy ściągnąć i wypakować): http://www.sendspace.com/file/6furhj Dziękuję za uwagę, pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum