Oglądałam właśnie film w/w w znanej telewizji i stwierdziłam, że muszę sie podzielić (słowo wymoderowano) wrażeniami !! No więc film fajny oglądałm go kiedyś, ale kiedyś do (słowo wymoderowano) nędzy nie było tych (słowo wymoderowano) reklam, przynajmniej w takiej ilości !! Niejednokrotnie reklama trwa więcej niż cały fragment filmu, albo mi się tak to tylko widzi !! (słowo wymoderowano) człowieka strzela przez te (słowo wymoderowano) reklamy !! (słowo wymoderowano) ich konkretnie z tą komercją, aż człowiek zapomina co oglądał (słowo wymoderowano) jebana mać !!
_________________ Last night I asked my Angel to watch over you, but he came back soon .... I asked :"Why?" He smiled and said : "An Angel doesn't watch over another Angel...".
Ale przez tą cenzurę Ferbikowatą fajne zdania wychodzą
To w roli wstępu...
A tak na poważnie to reklamy też mnie bardzo wkurzają ... człowiek sie wczuję w akcje filmu a tu reklama i już potem nie ma takiej adrenaliny jak w najciekawszym momencie ci wskakuję reklama proszku do prania albo pasty do zębów ... bez sensu .. a najlepsza jest moja babacia gdy ogląda jakiś program i zaczynają sie reklamy to wtedy przełącza na inny kanał (odpowiednio komentując - oczywiscie bez blużnierstw bo moja babcia nigdy nie blużniła- chyba mam to po niej ) ) i ogląda inny chociaż tamten ją interesował ....
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
Ryfka [Usunięty]
Wysłany: 2006-03-25, 14:13
Ale czasami reklamy się przydają, bo wtedy mozna herbaty zaparzyć, ewentualne łóżko pościelać lub iść umyć zęby dlatego na reklamy tak bardzo nie psioczę, a czasami nawet niektóre sa fajne np te Plusa robione przez kabaret Mumio
Ferbik czepiasz się , to nie jest błąd ortograficzny, ale gwara wieluńska pościelać zamiast pościelić, tak sporo osób w Wieluniu mówi wózyk zamiast wózek, albo chapcie czyli kapcie
Dobrze ze nie jestem sama....
Reklamy plusa i heyah są dla mnie rewelacyjne.. wtedy gdy lecą to nigdy nie przełączam na inny kanał bo jestem ciekawa co nowego zostało wymyślone
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
Ja nie mówię o krótkich reklamach tylko o bloQ reklamowym, który trwa po kilkanaście minut .......... tak dla zrozumienia mojego punktu widzenia
Niektóre reklamy są owszem godne obejrzenia, ale umiarkowanie we wszystkim powinno być.
_________________ Last night I asked my Angel to watch over you, but he came back soon .... I asked :"Why?" He smiled and said : "An Angel doesn't watch over another Angel...".
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum