Pomogła: 1 raz Wiek: 39 Dołączyła: 16 Mar 2009 Posty: 118 Skąd: Praszka
Wysłany: 2010-01-24, 10:05
pshemQo napisał/a:
Trzeci sklep akwarystyczno - wędkarski w Wieluniu?? Nie liczę już Bricomarche..
Czemu nie? Jestem za - pod warunkiem, że będzie to sklep z prawdziwego zdarzenia. Taki, w którym będzie wybór karm i art. typu smycze czy legowiska.
P.S. Jeśli sklep zoologiczny na ul. Krótkiej dalej istnieje, to w Wieluniu są już trzy "zoologi" + Bricomarche.
_________________ Jedną z korzyści bycia bałaganiarzem jest to, że nieustannie dokonujemy fascynujących odkryć.
No tak, masz rację nie policzyłem tego na ul. 18 Stycznia. A co do sklepu na ul. Krótkiej został on przeniesiony na osiedle koło lodowiska. Oby w tym nowym sklepie był też dostęp do karm dla zwierząt wodnych, bo już miesiąc mi sprowadzają karmę i jakoś nie mogą, aż w końcu zamówię przez serwis internetowy u kogoś...
Pomógł: 11 razy Dołączył: 18 Maj 2007 Posty: 449 Piwa: 12/1 Skąd: z samiutkiego piekła
Wysłany: 2010-01-28, 10:17
Trzeba iść od Pszczółki taką betonową (nie przy dzisiejszych warunkach pogodowych )
drogą w stronę nowo wybudowanego bloku. Po prawej stronie miniesz Sedal i ten blok
co go wcześniej wybudowali.
Na parterze tego nowo powstałego bloku od strony tego starego bloku (wiem że zagmatwałem )
jest ten sklep zoologiczny.
Trochę odkopuje kotleta ale ciekawi mnie czy coś się zmieniło. Skalar na Sienkiewicza, Zoo na 18 stycznia i brico marche. Jest coś więcej na tą chwilę?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum