Wysłany: 2006-03-27, 21:52 Czy kulturyści to wasz typ... :)
Nigdy szczerze mówiąc nie podobali mi sie kulturyści.. facet moim zdaniem powinien mieć trochę mięśni ale bez przesady... tacy jak na tych zdjęciach odpadają jak dla mnie ..
9[1].jpg
Plik ściągnięto 10 raz(y) 36,46 KB
300pxarnoldflexing6ka[1].jpg
Plik ściągnięto 11 raz(y) 22,66 KB
rc150[1].jpg
Plik ściągnięto 10 raz(y) 32,64 KB
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
Ostatnio zmieniony przez Malinka 2006-06-27, 14:08, w całości zmieniany 3 razy
Malinka, ale wiesz, ze na przedostatnim zdjeciu jest kobieta
Wiem wiem chciałam tylko uwydatnić muskuły i wzięłam też fakt pod uwagę że nie wszyscy muszą byc hetero (nie wiem przypuszczam ze i tacy ludzie mogą sie znależć ) i nie chciałam nikogo urazić
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
Kulturyści, mając duże mięśnie, mają mały mięsień A kobieta na fotce ma ładne ciało moim zdaniem, ładnie wypracowanie i nie przesadnie umięśnione, a nóżki ma zgrabniutkie i długieeeeee
_________________ Last night I asked my Angel to watch over you, but he came back soon .... I asked :"Why?" He smiled and said : "An Angel doesn't watch over another Angel...".
Dla przykładu:
Ten temat w ogole nie powinien być zakładany!
Załozyłam temat jaki jest Wasz ideał faceta, wiec ten jest zbyteczny. Rownie dobrze, mozna by tam było zapytac, czy lubicie kulturystów. Mam nadzieje ze Malinko zrozumiesz i sie nie bedziesz obrazać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum