Wysłany: 2011-05-06, 15:47 Gdzie w Wieluniu można zakupić wózki, łóżeczka, foteliki
Witam,
czy w Wieluniu jest jakiś sklep, który oferuje artykuły dziecięce takie jak: łóżeczka, wózki, foteliki samochodowe, nosidełka itp. Wiem tylko, że coś takiego w Terjanie, ale czy coś oprócz tego sklepu?
Za odpowiedź z góry dziękuję.
Pawel, tez mi tylko Terjan przychodzi do głowy. Ja zamawiałam bratu wózek przez sklep internetowy z tej strony : http://babynet.pl/ . Polecam kupno przez internet. Dlaczego? Bo jest zdecydowanie taniej niż w sklepach i większy wybór. Transakcja była przeprowadzona bardzo sprawnie a w razie 'wpadki' można wymienić na inny kolor
Po wózek można wybrać się do Częstochowy. Daleko nie jest a jest to polskie zagłębie wózkowe - tam produkuje się (a raczej składa) większość wózków polskich producentów.
Ceny konkurencyjne a wózek można sobie "pomacać".
Pomogła: 12 razy Wiek: 44 Dołączyła: 02 Sty 2012 Posty: 262 Piwa: 22/16 Skąd: z okolic Wielunia
Wysłany: 2012-01-18, 13:05
Ja pooglądałam i "pomacałam" wózki w sklepach wieluńskich a zamówiłam na allegro bezposrednio u producenta - nawet z przesyłką koszty były o wiele niższe niż w naszych sklepach.
_________________ Zwei Dinge sind unendlich, das Universum und die menschliche Dummheit, aber beim Universum bin ich mir nicht ganz sicher.
Ja też polecam allegro, zwłaszcza producentów z okolic Częstochowy. Ja kupiłem w Gruszewni na trasie Kłobuck-Cz-wa. Fajny wózek z gondolą i dokładką specerową za 800zł, a do tego nosidełko za 200zł do kompletu, z tym, że ja już nosidełko miałem zakupione i tego za 200zł nie brałem. Poza tym w razie jakich kolwiek reklamacji producenta mam niedaleko, bo te 50km to można spokojnie podjechać:)
Pomogła: 12 razy Wiek: 44 Dołączyła: 02 Sty 2012 Posty: 262 Piwa: 22/16 Skąd: z okolic Wielunia
Wysłany: 2012-01-18, 18:24
Ja w gratisie od producenta dostałam śpiworek - przydał się na sanki i zimowe spacery:) Wózek też miałam dwa w jednym plus gondola i nosidełko. Opłaca się przejrzeć propozycje bezpośrednio u producenta:)
_________________ Zwei Dinge sind unendlich, das Universum und die menschliche Dummheit, aber beim Universum bin ich mir nicht ganz sicher.
Z Częstochowy z czystym sumieniem mogę polecić MARKOWYMIX, pod warunkiem że szukamy wózka dobrej firmy (x-ladner, jedo, tako, espiro, babydesign, tutek,caretero). Wiem że w ofercie mają też foteliki renomowanych firm. Proponuję sobie sprawdzićMarkowymix Częstochowa , bądź na allegro bo ceny mają całkiem dobre, a do Częstochowy daleko nie jest.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum