Przepraszam! Pomyłka! Andrzej nie robi tynków, a tylko gładzie, glazurę, terakotę, sufity podwieszane i ogólnie "wykończeniówkę". Sorry, jeśli kogoś wprowadziłem w błąd.
Tomal, to może określisz się cenowo jak to wygląda;) Jak dla mnie to nie trzeba ale urząd wymaga, więc musi być.
Czekam na wiadomość priv albo możesz tutaj napisać i konkretnie się zareklamować.
_________________ Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Wytyczenie również zrobi:
Geodeta Uprawniony Tomasz Sobczak
Wieluń, ul Targowa 1, tel. 603-754-088
Zapraszam
Ps.
Więcej o czynnościach geodezyjnych w trakcie budowy przeczytasz w: "Rozporządzeniu Ministra Gospodarki Przestrzennej i Budownictwa z dnia 21 lutego 1995 r. w sprawie rodzaju i zakresu opracowań geodezyjno-kartograficznych oraz czynności geodezyjnych obowiązujących w budownictwie." (Dz.U. 1995 nr 25 poz. 133)
odskakując troszkę od tematu firm ale pozostając dalej przy budowie, posiada ktoś z was tablice na budowę bo projektant mówił, że mogę od kogoś odkupić;)
_________________ Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
posiada ktoś z was tablice na budowę bo projektant mówił, że mogę od kogoś odkupić;)
Nie chcę być złośliwy, ale planujesz budowę za kilkaset tys. zł i szukasz używanej tablicy budowlanej, która nowa kosztuje 20-40 zł (tak się domyślam)?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum