Wysłany: 2012-01-29, 14:38 Sprzedam antenę do CB radia.
Sprzedam antenę do CB radia. Antena Hustler o długości ok 100cm na magnes. Dodatkowo dokładam gumową podkładkę ochronną (nie rysuje lakieru w aucie).
Stan anteny prawie nówka (prawie, bo jeździła na dachu jakieś dwa tygodnie a jak zmieniłem auto to zmieniłem i antenę
Cane jaka mnie interesuje to 45 pln.
Odbiór osobisty w Wieluniu. Osoby zainteresowane proszę pisać tutaj lub na priv.
35 bez, 50 z. W sumie racja, ale zawsze lepiej brzmi, a kto wie, może się przyda Jak zbiera ta antena? Duży ma zasięg?
Gregg Sparrow [Usunięty]
Wysłany: 2012-01-30, 15:27
U mnie antena działała OK. Zasięg? A jak to sprawdzić? Zasięg i jakość dźwięku jest raczej zależna od zestrojenia całego zestawu. Parametry samej anteny widziałem gdzies podane na necie.
Co do gwarancji to jakbym dobrze poszukał to znalazłbym może paragon. Piszę może bo podszedłem do tego tak jak MAR-COM.
Cena podana jest ceną przy której możesz odebrać towar na miejscu u mnie. Jak nie chcesz, proszę bardzo, nie będę cię zmuszał. Kup za tą cenę antenę, podkładkę z kosztem wysyłki na allegro. Powodzenia.
Mam taką samą antenę. Największy zasięg, jaki udało mi się uzyskać to nieco ponad 11 km, na co dzień realne jest 5-6 km. Zasięg sprawdzasz np. stojąc na parkingu, a ktoś znajomy oddala się od Ciebie stale utrzymując kontakt.
Gregg Sparrow [Usunięty]
Wysłany: 2012-01-30, 20:41
Nie robiłem takich numerów z tą anteną więc nie wiem jaki jest jej realny zasięg. Dla mnie był wystarczający.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum