Wynajmę mieszkanie w domku jednorodzinnym w Wieluniu na ulicy Wojska Polskiego. Mieszkania są dwa. Mają osobne wejścia i są świeżo po remoncie, wyposażone. W środku znajduje się pokój, łazienka z prysznicem, toaletą, pralką i umywalką. W kuchni znajduje się min. zlew, lodówka. Cena: 1000 zł.
Pomógł: 19 razy Wiek: 51 Dołączył: 24 Mar 2006 Posty: 1096 Piwa: 23/18 Skąd: Wieluń, now Łodź :(
Wysłany: 2012-03-27, 11:04
dziwią mnie wpisy typu "za drogo" - czy przy jakiejkolwiek sprzedaży czy przy ofertach najmu jak tu..
w końcu to tego co wynajmuje/sprzedaje sprawa jaką cenę ustala sobie - a zamiast gadać po próżnicy po prostu głosuję portfelem- jak dla mnie za drogo - to nie kupuję.. proste.. a tak - szkoda waszego czasu na bicie piany..
no chyba że to głosy konkurencji...
ps. i nic wspólnego z tym ogłoszeniem jak i innymi nie mam... jakby co!
ps. 1 - a ciekawe czy pojawiłyby się kiedykolwiek wpisy - "TO ZA TANIO"
Jest pewne w Wieluniu mieszkanie za 200zł, i dziewczyna ma się wyprowadzać,bo szuka czegoś z łazienką, bo jest tylko wc. Druga znajoma mieszkała w mieszkaniu, gdzie był 1 pokój z aneksem kuchennym, a wc na korytarzu, wspólne dla kilku mieszkań.
Jak widać rynek w Wieluniu jest różnorodny i są miejsca, gdzie cena idzie w parze z jakością, ale nie wszędzie. Więc niech się zastanowi ten co szuka czy stać go płacić 1000zł odstępnego plus rachunki, gdy zarabia przeciętnie 1200zł.
Ciekawe czy jak już znajdzie, to owy właściciel kogoś zamelduje i w umowie wpisze cenę wynajmu taką jaką sobie żąda, a nie 200zł, żeby nie płacić podatku.
Każdy robi jak chce, bo czy predzej czy później i tak znajdzie lokatora.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum