Ferbikowaty Elegant Robiący Bardzo Innowacyjne Kontrowersje
Blink
Bardzo Lubiany Inteligent Namiętny Kochanek
[ Dodano: 2006-03-24, 04:31 ]
stanmarc napisał/a:
Dobrze że my faceci jesteśmy prości i nie doszukujemy się podtekstów
My kobiety tez sie nie doszukujemy bo to zabawa tutaj nie jest cała prawda napisana też są zmyślone słowa o kimś .. ale na tym to polega i nie można sie obrażać...
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
ciesz się, że znalazłam piękne przeciwieństwa !! hehehehe no, ale szkoda, że nie widziałeś mojej miny, żałuj najpierw przeczytałam szyfr i się zastanawiałam jaka dziewczyna sobie zasłużyła na to a tu patrzę a to ja !! :D:D Ojj dobrze, że mam poczucie humoru DUŻE poczucie humoru
_________________ Last night I asked my Angel to watch over you, but he came back soon .... I asked :"Why?" He smiled and said : "An Angel doesn't watch over another Angel...".
_________________ Last night I asked my Angel to watch over you, but he came back soon .... I asked :"Why?" He smiled and said : "An Angel doesn't watch over another Angel...".
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum