a jakiego dentyste polecacie do leczenia kanalowego? dokladnie chodzi o gorna 6.
troche zawalilam sprawe bo zab mi sie ukruszyl i zadzwonilam od razu do poddentu i umowilam sie na wizyte z pierwsza lepsza dentystka.... no i wypadlo na jakas bardzo mloda... nie chce pisac nazwiska bo w sumie dziewczyna jest ok. zatrula mi zeba i za 2 tygodnie mam przyjsc na leczenie kanalowe... chce mi zrobic tego zeba na raz, a z tego co czytam to powinno sie go leczyc na kilka ,,podejsc''. a poza tym boje sie troche zeby mi ona cos robila przy zebie no bo jednak doswiadczenie tez sie liczy. do innych dentystek w poddencie kolejki a do nij nie.... ale jak pisze nie osadzam jej ze od razu jest zla bo moze swietna jest ale boje sie i chce zeby ktos z wieloletnim doswiadczeniem leczyl mi zeba kanalowo. co do ceny to poddent ma 250-300zl. a jak to jest u innych stomatologow??
Pomogła: 9 razy Wiek: 33 Dołączyła: 23 Cze 2007 Posty: 846 Skąd: z gabinetu Gendo
Wysłany: 2011-11-25, 11:39
Idź sobie kobitko do unidentu do pani tej no... Nowak. Robi porządnie i bardzo mila pani. Ja tam chodze na NFZ i tylko za plombę płacę i nigdy nie narzekałam.
a jakiego dentyste polecacie do leczenia kanalowego? dokladnie chodzi o gorna 6.
troche zawalilam sprawe bo zab mi sie ukruszyl i zadzwonilam od razu do poddentu i umowilam sie na wizyte z pierwsza lepsza dentystka.... no i wypadlo na jakas bardzo mloda... nie chce pisac nazwiska bo w sumie dziewczyna jest ok. zatrula mi zeba i za 2 tygodnie mam przyjsc na leczenie kanalowe... chce mi zrobic tego zeba na raz, a z tego co czytam to powinno sie go leczyc na kilka ,,podejsc''. a poza tym boje sie troche zeby mi ona cos robila przy zebie no bo jednak doswiadczenie tez sie liczy. do innych dentystek w poddencie kolejki a do nij nie.... ale jak pisze nie osadzam jej ze od razu jest zla bo moze swietna jest ale boje sie i chce zeby ktos z wieloletnim doswiadczeniem leczyl mi zeba kanalowo. co do ceny to poddent ma 250-300zl. a jak to jest u innych stomatologow??
Niestety wiek nie zawsze idzie w parze z umiejętnościami. Ja chodzę teraz do takiej młodej właśnie w Poddencie i jak na razie jestem mega zadowolona, a trafiałam na dentystów odwalających fuszerkę. Może akurat to ta sama?Może warto jednak dać szansę. Te młode osoby właśnie czesto się przykładają do tego co robią.
Pomogła: 3 razy Dołączyła: 11 Mar 2010 Posty: 37 Skąd: wieluń
Wysłany: 2011-11-26, 12:51
UNI-DENT:
Syn Mariana napisał/a:
Powiat i miasto w/g nfz o/Łódź
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej UNI-DENT w Wieluniu PORADNIA STOMATOLOGICZNA Wieluń Sieradzka 56 (043)843 00 45
Ja osobiście nie polecam. Nie pamiętam jak się nazywała kobieta, u której parę razy byłam, ale nie byłam zadowolona, więc przestałam korzystać. Teraz chodzę do Poddentu i jak na razie nie mam zastrzeżeń.
Tylko i wyłącznie Ania i Piotr Teluk. Są rewelacyjni. Bezboleśnie i ceny normalne. Przyjmują na Wyszyńskiego koło Poczty. Terminy niestety bardzo odległe, ale można spróbować. Tel. 438435770
Tylko i wyłącznie Ania i Piotr Teluk. Są rewelacyjni. Bezboleśnie i ceny normalne. Przyjmują na Wyszyńskiego koło Poczty. Terminy niestety bardzo odległe, ale można spróbować. Tel. 438435770
Również polecam tych dentystów, leczenie na wysokim poziomie. Osobiście chodze do Pani Anny i innemu dentyście już nie zaufam. Tutaj przynajmniej wiem za co płacę.
Iziaberka napisał/a:
Również polecam tych dentystów, leczenie na wysokim poziomie. Osobiście chodze do Pani Anny i innemu dentyście już nie zaufam. Tutaj przynajmniej wiem za co płacę.
Pomógł: 7 razy Wiek: 51 Dołączył: 05 Gru 2006 Posty: 516 Skąd: Z lasu
Wysłany: 2012-03-28, 21:52
Iziaberka napisał/a:
Chyba tylko Anna Teluk bo Piotrowi to z wózka raczej ciężko będzie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum