w Raczynie, jadąc od strony Wielunia za cmentarzem... ponadto jest jeszcze chyba w Szczytach kolo Dzialoszyna (608111640)
biedne psiaczki:(
sama mam pieska z wieluńskiego jeszcze schroniska, wzięłam takiego 4 - miesięcznego. jednym słowem był tak spragniony człowieka że w ogóle nie tęsknił za "starym domem", ktoś wyrzucił jego rodzeństwo i MATKĘ w lesie w LUTYM!!!, na szczęście ktoś je uratował i zaniósł do schroniska...
Widziałam też wtedy "człowieka" który zostawiał swojego pieska, z którym mieszkał ponad 3 lata, cały czas widzę jak ten piesek patrzy za tym swoim "panem"
żal opowiadać.
Pies jest jedynym stworzeniem na ziemi, które kocha cię więcej niż siebie samego. - Josh Billings
Dlaczego biedne psiaczki jeśli jest mowa o szczytach ???
odpowiadam na pytanie odnośnie schronisk!
a później pisze o schronisku - z którego ja mam pieska - (schronisko Wieluń)
czy to tak trudno zrozumieć!
a tak ogólnie odpowiadając na twoje pyt. to jeśli ty uważasz ze psy w schroniskach ( w całej Polsce, ba całym świecie) mają "RAJ" to GRATULUJĘ!!! i polecam śledzić więcej programów typu "Uwaga" czy choćby "psie adopcje"
Pozdrawiam!
mam nadzieje ze wystarczająco dokładnie CI wytłumaczyłam!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum