Ja miałem objawy zgorzela zęba: http://www.zebow.objawy.n...rzela+z%C4%99ba i byłem u Pani Ewy i trzeba przyznać naprawdę trzyma poziom, można polecić, szybki wywiad, szybkie działanie, w miarę bezboleśnie, jedynie opuchlizna ciut bolała, musiałem mieć przeczyszczone tam kanaliki, bo też ropa mi się narobiła w zębie... nie no ogólnie gicior i konkret więc polecam
Męczyłem się przez 9-lat z zębem byłem u sześciu dentystów, w Wieluniu, Bełchatowie,Sieradzu i nikt nie mógł ustalić przyczyny pomimo wielu zdj.RTG i zabiegów.W końcu z polecenia pewnej dentystki z Wielunia trafiłem do Dr.Borczyka w Białej koło Wielunia DEBEDENT. Nie macie pojęcia jakie to jest uczucie po 9-latach, bez bólu jeść np:orzeszki ziemne czy paluszki.To najlepszy prezent jaki mogłem dostać na Świeta. Wielkie ukłony w stronę Dr.Borczyka POLECAM WSZYSTKIM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dołączył: 01 Mar 2016 Posty: 9 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2019-07-30, 08:50
A co sądzicie o Pani dr. Grabczak, poradnia Orchident. Czy warto bez obaw powierzyć w jej ręce leczenie zębów ? Głównie chodzi mi o leczenie kanałowe, ewentualnie "rwanie" - jak sprawdza się Pani doktor w tych sprawach ?
Czy w obecnej sytuacji jest szansa na wizytę u jakiegokolwiek stomatologa w Wieluniu lub okolicach? Dr Panek nie odbiera, nie wiem czy w ogóle jeszcze kogokolwiek przyjmuje? W Poddencie tylko dla stałych klientów (także też się nie kwalifikuję). Nie wiem jak tam Dr. Różańska też nie odbiera, będę próbował po świętach. Każą jechać do Łodzi ;( Wczoraj ułamało mi się pół zęba. Sytuacja jest dość pilna. Można by powiedzieć że pieniądze nie grają roli w takiej sytuacji tylko aby się gdzieś dostać w najbliższym czasie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum