Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2012-04-01, 09:47 NAGRODA!!!
Cichutko, spokojniutko jakoś ze strony administracji, a ja na pierwszej stronie wieluńskiej gazety czytam o czymś takim (zamieszczam odpowiedni skan).
Pozostaje zatem pogratulować, z tego co zrozumiałem to nawet nie tyle administratorom, co wszystkim forumowiczom, bo to pewnie dzięki nim to wyróżnienie.
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
Czekaliśmy na ten odpowiedni moment, aby poinformować Was drodzy forumowicze o tym wielkim dla nas wszystkich wydarzeniu, jakim jest wyróżnienie nagrodą główną "Złota Myśl".
Jesteśmy wdzięczni Wszystkim Forumowiczom, bez Was na pewno nie było tych owacji i tak wielkiego aplauzu, połączonego z wyróżnieniem nagrodą główną, jak i nagrodą dodatkową, ufundowaną przez Wojewódzkie Stowarzyszenie - Myślę więc piszę, którą jest wycieczka na wyspy Bali.
W kolejnym numerze Głosu Wielunia, możecie przeczytać z nami wywiad, a w nadchodzącym tygodniu w audycji Piotra Zimocha z Radia Ziemi Wieluńskiej, będzie dość obszerny wywiad z nami, w którym wszystko opowiemy od początku.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum