Witam jak w/w potrzebuje szybe do drzwi pokojowych pelna wymiar 142x54cm . Lub gdzie moge dostac, kupic taka szybe w przystepnej cenie.
Gregg Sparrow [Usunięty]
Wysłany: 2012-04-02, 11:01
Jakie to są drzwi? Bo jeżeli standardowe 80ki to mam takie w piwnicy i moge oddać za browca (szyba + drzwi oczywiście używane) Dostępne byłyby w sobotę.
Jeżeli ma być nietłukące, to proponuję wybrać pleksę. Sama w marcu wymieniałam szybę na pleksę. Taki sam rozmiar. W Bricomarche. Cena 20.99zł. Kolorowe (żółte, bursztynowe i brązowe) są niewiele droższe.
Pomógł: 2 razy Wiek: 32 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 845 Piwa: 16/5 Skąd: Wieluń/Wrocław
Wysłany: 2012-04-02, 11:53
Za ZUGILem dostaniesz pociętą na wymiar.
Co do ceny, nie spodziewaj się raczej, że potraktują Cię jak stałego klienta. Jednak wszystko zależy od tego co to ma być za szyba - jaki wzór.
Wiek: 36 Dołączył: 27 Mar 2012 Posty: 8 Skąd: z internetu
Wysłany: 2012-04-02, 14:30 re:
witam drzwi sa normalne spoldzielczym bloku . szyba wzor nie ma znaczenie . tylko w kuchni jest 70 drzwi a a w pokoja 80 ja potrzebuje 80 tke . a chcialem szybe przelozyc z kuchennych lecz jest mniejsza ze wzgledu mniejszego rozmiaru kuchennych drzwi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum