Witam to bardzo ciekawe, że mój post , cytuję : "Twój Post napisany przez Ciebie na: "Wieluń - forum, informacje, ogłoszenia, portal ", został usunięty przez Administratora lub Moderatora.
Powód: Post sprzeczny z regulaminem
Link do tematu: http://wielun.biz/viewtopic.php?t=12869
Twój post:
Temat: "Gdzie w Wieluniu wyprać dywan"
A mnie bardzo ładnie wyprał dywany i wypoczynek pan z telefonu 608062236 . Było wszystko po wypraniu dobrze osuszone , dobrze wyciągnięta woda. A teraz to ważne , bo musi szybko w domu wyschnąć. I jeszcze pytał czy coś pomóc , wytarł po sobie. Bo jak mi kiedyś ktoś wyprał to woda mi ściekała z dywanu - dobrze że latem to mogłam na trzepak wywiesić. Tylko pan robi to tylko popołudniu i wieczorem i to jest minus."
Został usunięty jako sprzeczny z regulaminem?? przecież jest temat, kto i jak pierze dywany, czy coś źle napisałam, CZY JEST TO FORUM NA JEDNAKOWYCH ZASADACH DLA WSZYSTKICH ?? CZY SĄ LEPSI I GORSI czytaj uprzywilejowani i czy to co napisałam szkodzi komuś?
Życzę zdrowych i wesołych Świąt
Pozdrawiam
pomyłkowo wkleiłam 2 razy, a nie umiem usunąć posta, więc muszę coś wpisać, żeby 2 razy nie było . Proszę o wyjaśnienie jak się usuwa post, jeżeli się pomyłkę zrobi i wklei nie to co trzeba, Z boku jest "zmień/ usuń " i jak się kliknie to edytuje się i potem już nigdzie nie ma "usuń". Jest tylko Zmień, wyślij , pogląd
_________________ Licus
Ostatnio zmieniony przez Licus 2012-04-07, 15:21, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum