Natalio, wysłałam wczoraj do Ciebie sms-a. Nie wiem, czy odebrałaś. Widziałam Twoją Sarę w dniu zaginięcia, jak biegała po ulicy Piłsudskiego i wbiegła na podwórze Kolegium Nauczycielskiego. Może ktoś się tam nią zaopiekował. Życzę Ci jak najszybszego odnalezienia pieska.
wejdz jutro do szkoly i zapytaj ochroniarzy albo kogos z akademika, jesli jeszcze jest bo sama nie wiem... wydrukuj zdjecie i zapytaj w sekretariacie czy mozesz na drzwiach od szkoly przywiesic bo tutaj byl pies widziany a uczniow sporo z roznych stron wiec moze ktos cos wie... zrob troche szumu bo jak nie do ktos sobie go przygarnie bo sliczny piesek a tego przeciez nie chcesz... trzymam kciuki... ja wpawdzie z okolic wielunia jestm ale bede miec oczy otwaryte nigdy nic nie wiadomo...
Będę działać. No o chipie niestety nie pomyślałam;p. Najgorsze jest to, że Sara jest bardzo ruchliwa. W tym momencie może być wszędzie, nawet pod Sieradzem
zwyklym psem malo kto by sie zainteresowal ale takim to sama wiesz... kazdy chetny... wiec wydaje mi sie ze ktos go ma... tylko czy odda w tym problem... naprawde trzymam kciuki... jutro bede do wielunia jechac i bede sie rozgladac
Natalio, wysłałam wczoraj do Ciebie sms-a. Nie wiem, czy odebrałaś. Widziałam Twoją Sarę w dniu zaginięcia, jak biegała po ulicy Piłsudskiego i wbiegła na podwórze Kolegium Nauczycielskiego. Może ktoś się tam nią zaopiekował. Życzę Ci jak najszybszego odnalezienia pieska.
Tak Maju, dziękuję widziano ją też w piątek koło Edenu, jednak dalej nic mi nie wiadomo. Nie słyszałam, żeby była widywana w sobotę, niedzielę czy dzisiaj. Generalnie często uciekała. Jest przed cieczką.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum