Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2012-04-26, 21:11
Otrzymaliśmy zaproszenie od burmistrza, żeby uczestniczyć 2 maja w Święcie Flagi. Zbiórka na Placu Legionów o 9.40 . Od władz miasta otrzymamy flagi i wstążeczki i z nimi będziemy dalej jechać jakąś trasą. Dajcie znać czy będziecie. Głównie osoby, które należą do klubu. Im więcej nas tym lepiej.
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2012-04-26, 22:23
Najprawdopodobniej plan będzie taki. Jak co roku, władze miasta i chyba powiatu przekazują rowerzystą flagi i po krótkiej pogawędce i może uśmiechu do aparatów jedziemy tam, gdzie będzie zaplanowany nasz rajd.
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
dawid W trakcie przeprowadzki do Wielunia się gra, się ma
Pomógł: 14 razy Wiek: 44 Dołączył: 27 Sie 2006 Posty: 1173 Piwa: 14/19 Skąd: znienacka
Wysłany: 2012-04-27, 06:10
Na mnie również możecie liczyć. Ferbik może podasz w końcu trasę rajdu?
_________________ Potrzebujesz DSL-a, Neostradę? Call me 502-408-902
Pomógł: 18 razy Wiek: 33 Dołączył: 25 Maj 2007 Posty: 1578 Otrzymał 8 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2012-04-27, 17:06
Ferbik, otwarcie przyznam że nie zawsze mam czas i ochotę na udział w rajdach, więc raczej co tydzień nie będę jeździł Jeśli to przeszkoda, to mogę nie otrzymywać koszulki, nie ma sprawy
_________________ I'd agree with you, but then we'd both be wrong
No właśnie, tak to bywa z młodymi: chcieliby coś za darmo, ale bez własnego wkładu... niestety. Zastanów się więc jeszcze raz poważnie, regulamin klubu będzie możliwe że dziś wieczorem, także masz czas do jutra rana.
Regulamin Klubu
Na razie wersja robocza, możliwe, że w jakimś czasie pojawią się zmiany, na ten czas wygląda on tak:
www.wielun.biz/Regulamin.pdf
Nie chcę nikomu robić absolutnie na złość, chcę tylko, żeby każdy wiedział, że robimy coś społecznie i takich osób oczekujemy w klubie. Nie jest chyba problemem dla kogoś, kto poważnie traktuje korzystanie z roweru w połączeniu z innymi, żeby zaakceptował powyższy regulamin. Na takiej zasadzie będziemy wydawać koszulki.
Poza tym mam jeszcze jedną kwestię - odnośnie nazwy dla naszego klubu. Jakieś pomysły? Będzie stworzone logo w przyszłości w oparciu o nazwę. Dla pomysłodawcy najlepszej nazwy zostanie ufundowana koszulka Być może logo trafi w dużej wersji na przód koszulki, ale to jest jeszcze kwestia przemyślenia. W tej chwili dla klubu obowiązuje logotyp forum
Wysłany: 2014-05-02, 18:53 Nazwa klubu rowerowego
Kółko
Kółka dwa
Dziki pęd
Pędy bambusa - dla tych z zacięciem kulinarnym
Dziki
Pędziwiatr
Niespokojni
Relaks 2
Pozytywna korbka
Potargani - łysym wstęp wzbroniony
W pogoni za szczęściem
Sezon
Sezonik
Niekończąca się opowieść
Gitara brzdęk
Brzdęk, brzdęk
Od liścia po upadły liść- ( od wiosny po jesień - sezon rowerowy- do jesieni życia- jako styl i jakość życia )
Klub Ślimaków
Klub innego zwierzaka
Szlak Rowerowy
Ścieżka
albo po prostu RAJD WIELUŃ
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum