Wysłany: 2012-04-27, 11:13 Zagłosujcie na plac zabaw w Wieluniu!
Serdecznie namawiam Was do wzięcia udziału w smsowej zabawie zorganizowanej przez Inter i Bricomarche, której celem jest wybudowanie placu zabaw w naszym mieście
Koszt to tylko 1,23zł za smsa! Z jednego telefonu można wysłać tylko jednego.
Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2012-04-27, 18:07
Miasto ma już upatrzone dwa miejsca na owe place zabaw?
Cytat:
Współpraca z samorządami
Akcja Społeczna Place Zabaw – Muszkieterowie prowadzona jest we współpracy z samorządami lokalnymi. Właściciele sklepów Intermarché i Bricomarché finansują zakup i montaż urządzeń, a gminy przygotowują i przekazują teren pod plac zabaw. Gotowy obiekt staje się własnością lokalnej społeczności. Muszkieterowie razem z lokalnymi władzami zawsze analizują lokalne potrzeby i budują place tam, gdzie ich naprawdę brakuje.
A jak się wczytałem w cała tę akcję, to zauważyłem, że plac zabaw powinien i tak powstać. Tyle że trochę na innych zasadach;
Cytat:
Place Zabaw – Muszkieterowie to największa akcja społeczna Fundacji Muszkieterów. W każdej miejscowości, gdzie znajduje się sklep Intermarché i Bricomarché, powstanie w ciągu najbliższych lat piękny i bezpieczny plac zabaw.
Zatem po co cała ta szopka z sms-ami?
Z wyników w Łódzkiem wynika, że chyba tylko wielunianie wierzą w moc sms-a Ale ... miłej zabawy życzę
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
miko 005, ale z ciebie malkontent, jak zwykle nie znasz tematu, a krytykujesz. Dodam, że jeden płac dzięki smsom już mamy - w parku. No ale przecież to zwykła szopka z smsami.
Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2012-04-27, 19:00
Ferbik napisał/a:
Dodam, że jeden płac dzięki smsom już mamy - w parku.
Tylko wyciągam wnioski z tego co czytam. A skoro ktoś pisze, że akcja obejmuje miejscowości gdzie są owe dwa sklepy. I daje do zrozumienia, że place zabaw powstaną tak czy owak, to ... .
Cytat:
No ale przecież to zwykła szopka z smsami.
Dla mnie tak, jeśli pozwolisz.
Ja nikomu nie zakazuję zabawy, nawet tej sms-owej. Ale nie muszę też "klakierować". Wysłałeś sms-a, cześć Ci i chwała za to. Ja nie wyślę
PS.
Ferbik napisał/a:
miko 005, ale z ciebie malkontent, jak zwykle nie znasz tematu, a krytykujesz.
I jeśli nawet, to bardziej byś "zabłysną" próbą rzeczowego wyjaśnienia całego zagadnienia, a niżeli ... "szukaniem pyskówki"
Myślę, że to chyba wszystko co miałbym do powiedzenia w tej kwestii.
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
Odpowiadam tylko poziomem wypowiedzi, na Twój Jakie Ty masz zdanie na wiele spraw - już zdążyłem przywyknąć Chciałem tylko, żeby przez Twój wpis ludzie się nie zniechęcali, bo nie po to patronujemy temu wydarzeniu. Najlepiej mogłem zamknąć temat i byłby święty spokój, ale może warto podyskutować, jeśli oczywiście jakieś racjonalne argumenty się posiada Bo np.
miko 005 napisał/a:
Miasto ma już upatrzone dwa miejsca na owe place zabaw?
Nawet nie doczytałeś jak widzę porządnie, bo dwa miasta wygrywają, stąd owe dwa place zabaw.
Nic nie mówię ale widać że nasz Wieluń wymiata myślałem że kiedy wejdę w wyniki głosowania na Łódź to będzie tam kilka razy więcej głosów a tu błąd Wieluń wymiata i róbmy wszystko co się da aby tak zostało ja już wysłałem teraz czekamy na resztę, proponuję opublikować to dodatkowo na fejsie i niech każdy udostępnia dalej co Wy na to?
Dodam jeszcze - skoro jesteśmy na pierwszym miejscu to zróbmy wszystko aby tak zostało warto aby miasto dostało coś za nic - bo tak praktycznie 1,23zł to nie majątek a uszczęśliwi Wasze rodzeństwo, dzieci, wnuczków...
Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2012-04-28, 20:00
Nasze forum jako patron medialny akcji, umieścił na bizowym fejsie notkę o tym. Z tamtąd można udostępniać.
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Wysłany: 2012-05-06, 14:51
Musimy przyspieszyć bo Namysłów nas dogania. 8 głosów różnicy jest. Chwilowo 248
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Wysłany: 2012-05-09, 16:05
Wieluń jest już na 4 miejscu w rankingu!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum