Jesli ktos ja przygarnal to predzej czy pozniej wyjdzie gdzies z Nia na spacer i ktos to zobaczy. Pies jest bardzo charakterystyczny. Jak sie uda ja zlapac to chip obowiazkowy! Pomysl nad radiem i ogloszeniami to pomaga.
tez mysle ze warto w radio sprobowac... jednak wiele osob slucha zw... i tak jak wyzej-osoba ktora ma pieska moze nawet nie wiedziec nic alr ktos zauwazy takiego pieska i sie wszystko wyjasni... naprawde mam nadzieje ze znajdziesz pieska... sama mam psa i 2 kociaki i nawet nie chce sobie wyobrazac jak bym sie czula gdyby ktorys z moich pupili zginal... pamietaj ze wielun tak naprawde nie jest az taki duzy... i jak ktos go tutaj ma to wroci do ciebie szybko...
Do schroniska zamierzam zadzwonić jutro. Nawet jeśli ktoś ją ma to prędzej czy później znów ucieknie. Husky mają to do siebie, że są bardzo nieposłuszne..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum