potrzebuję super krawcowej/krawca który potrafi uszyć super sukienkę:):):)
nie wiem może jakiś zakład krawiecki który ma również na wyposażeniu materiał na takową kreację, ponieważ w sumie mam plan na sukienkę a nie wiem gdzie można dostać materiał
Pomogła: 18 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Lut 2006 Posty: 1016 Otrzymał 3 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2012-05-08, 21:33
Polecam krawcową na sadach w bloku 35. Pani potrafi dogodzić każdemu i uszyć cuda. Jednak materiałów swoich chyba nie ma, ale mogę się mylić... Jednak pewnie poleci gdzie można takowy materiał zakupić
_________________ W naturze człowieka leży rozsądne myślenie i nierozsądne działanie.
Polecam krawcową na sadach w bloku 35. Pani potrafi dogodzić każdemu i uszyć cuda. Jednak materiałów swoich chyba nie ma, ale mogę się mylić... Jednak pewnie poleci gdzie można takowy materiał zakupić
Oo ciekawe. Sama pewnie kiedyś chętnie skorzystam. Znasz może nr tel.do niej?
Pomogła: 18 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Lut 2006 Posty: 1016 Otrzymał 3 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2012-05-08, 22:55
niestety nie.. mieszkam blok obok więc w każdej chwili mogę do niej zajrzeć zatem nr mi niepotrzebny, ale wiem że już na forum była wspominana.. poszukam może tam był jakis nr do niej
_________________ W naturze człowieka leży rozsądne myślenie i nierozsądne działanie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum