Wysłany: 2012-02-04, 23:35 Rosa Alba - centrum okulistyczne
Witam:)
Potrzebuje opinii jw. o centrum okulistycznym ROSA ALBA w Wieluniu, ponieważ muszę odbyć zabieg usunięcia zaćmy, niestety prywatnie, ponieważ kolejka na NFZ jest niemożliwa do poczekania w moim przypadku. Problem polega na tym że mało osób, ba nawet samych lekarzy wie cokolwiek o ROSIE, dlatego pytam Państwa o opinie?
Polecam Ci tą poradnie. Sam tam leczę swoją wadę wzroku, jednak na razie okularami. Lekarz bardzo miły, przystępny i naprawdę konkretny. Fakt leczenie nawet ogólne to wydatek wizyty rzędu 100zł, ale warto. Z wszystkich okulistów u jakich byłem, najbardziej pod pasował mi ten z Rosy. Jeżeli chodzi o szczegóły leczenia inwazyjnego, najlepiej udaj się na wizytę, a na pewno wszystkiego się dowiesz.
Pomógł: 2 razy Wiek: 32 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 845 Piwa: 16/5 Skąd: Wieluń/Wrocław
Wysłany: 2012-02-05, 15:20
Trudno mi mówić o efekcie takiego zabiegu pod kątem medycznym(wszystko jest ponoć dobrze i zgodnie z planem), ale pół roku temu korzystaliśmy z tego centrum w tym samym celu i muszę powiedzieć, że obsługa bardzo miła i profesjonalna, powiedziałbym nawet, że poczułem się jak w Holandii.
Wysłany: 2012-05-12, 19:25 Re: Rosa Alba - centrum okulistyczne
gódka napisał/a:
Witam:)
Potrzebuje opinii jw. o centrum okulistycznym ROSA ALBA w Wieluniu, ponieważ muszę odbyć zabieg usunięcia zaćmy, niestety prywatnie, ponieważ kolejka na NFZ jest niemożliwa do poczekania w moim przypadku. Problem polega na tym że mało osób, ba nawet samych lekarzy wie cokolwiek o ROSIE, dlatego pytam Państwa o opinie?
z góry dziękuje:)
sama odp. bo juz wiem!:)
zabieg usunięcia zacmy przechodziła moja ciocia lat 80 i jestem mega pozytywnie zaskoczona,
najważniejsze ze na drugi dzien po zabiegu ciocia wszystko świetnie widzi!
lekarz - szukać drugiego takiego
a cała obsługa - bajka!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum