Już dzisiaj na całym świecie odbywać się będzie nocna premiera Diablo III. Firma Blizzard Entertainment wyróżniła nasz kraj, przygotowując jedną z takich imprez w Warszawie.
Czy w Wieluniu sa fani Diabełka? Ktos gra, gral lub bedzie gral?
Powiem szczerze, że bardzo rzadko gram w gry z braku czasu, ale DIII to jedyna gra, w którą zagram. Klucz mam już od wczoraj od keye.pl.
BTW jeżeli graliście w DI to powinniście kojarzyć mój awatar
W 1 gralem bardzo dawno temu i nie pamietam prawie nic z jedynki:P juz nawet nie pamietam kiedy w to ostani raz gralem hehe
Tez mam juz klucz, ale mialem spore problemy z zainstalowaniem samej gry i nadal jeszce jej nie sciaganelm calej a godzina zero juz tuz tuz chyba pogram innym razem.
Pomógł: 3 razy Dołączył: 27 Mar 2010 Posty: 646 Postawił 2 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2012-05-16, 19:32
Dzisiaj od rana gralem w Diablo III, klimat nawiazuje do starej dobrej dwojki, niestety wielkim minusem jest to ze gra wymaga ciaglego polaczenia z siecia. W przypadku braku internetu niestety nie pogramy sobie. Dzisiaj dwa razy trafilem na sytuacje w korej serwery byly przeciazone i nie mozna bylo zagrac single player co uwazam za totalna porazke i ignorancje ze strony blizzarda. Trzeba wtedy czekac w kolejce az zwolni sie miejsce na serwerze. Co do samej rozgrywki nie mam zastrzezen, no moze poza tym ze zapis postaci jest na serwerze a nie na dysku i przedmioty ktore wypadaja z postaci czasem wpadaja z opoznieniem. Rozumiem ze zabezpieczyli sie przed piractwem, ale po grze za ktora trzeba zaplacic ok. 180zl mozna spodziewac sie czegos wiecej. Do zobaczenia na serwerach.
Dla mnie sama gra jets super, a to dopiero pierwsza odslona tej czesci, na pewno cos bedzie dodawane i ulepszane, wiecj jestem spokojny. Za chwilke zasiadam wygodnie w fotelu i bije lvl hehe
keye.pl tam mozesz kupic sam klucz albo box plus key ceny po premierze poszly w gore, teraz cos kolo 200 zl trzeba zaplacic. Ja juz 30 lvl mam i ide dalej(koncowka 3 aktu, a pozniej juz tylko diablo i kolejny poziom czyli koszmar)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum