Ale sie usmiałam ale dużo z tego to prawda ale niektóre punkty jak dla mnie to bzdety nie tyczące sie w ogóle kobiet.
Blink napisał/a:
Potrzebę posiadania jednakowych butów w różnych kolorach
Bo jeśli podoba nam sie krój butów a nie pasuję kolorystycznie do reszty garderoby to należy wybrać sie do sklepu i zakupić drugą pare... kobieta ubiera sie kolorystycznie .. wszystko musi grać jak w szwajcarskim zegraku
Blink napisał/a:
Różnicę między ecrie, beżowym i kremowo-białym.
Róznica jest ogromna.. te kolory różnia sie od siebie diametralnie a dla faceta to wszystkie są takie same .. czyżby daltonizm :P:P:P
Blink napisał/a:
Podcinanie włosów żeby urosły.
No tak bo gdy obcinasz włosy to automatycznie stają sie mocniejsze i szybciej rosną są zdrowsze i nie mają rozdwojonych końcówek
Blink napisał/a:
Niedokładność każdej wagi osobowej kiedykolwiek powstałej.
Żadna waga nie powie ci prawdy :P:P:P:P
Blink napisał/a:
Mówienie przez 3 godziny bez powiedzenia o czym mówią.
Ha ha ha nie prawda jakbyście słuchali to byście rozumieli... a że wy myślicie o 50 innych rzeczach to inny rozdział...
Blink napisał/a:
Potrafią wyjaśnić "O co chodzi w M jak Miłość ".
Każdy to potrafi.. nawet chyba Ferbik ... bo z tego co słyszałam to ogląda i jeszcze na wspólnej
Blink napisał/a:
Różnicę pomiędzy jej wypadem z koleżankami, a twoim z kolegami.
Róznica jest kolosalna.. a jeszcze większa gdy facet idzie na wypad z inna dziewczyną.. porażka...
Blink napisał/a:
Tylko kobieta potrafi Ci wyjaśnić, że jedziesz za szybko nawet jeśli nie odpaliłeś jeszcze auta.
Faceci są za bardzo brawurowi .... lepiej wczesniej niżza pozno...
Blink napisał/a:
Dlaczego nakarmienie zwierzyńca i posprzątanie w domu jest ważniejsze od sprawdzenia maili jakie przyszły do nas w nocy.
Bo zwierze żyje, a w brudzie sie nie siedzi... komp nie ucieknie.. lepiej facet by zrobił jakby z niego kurz starł
Blink napisał/a:
Dlaczego sztućce muszą kolorystycznie pasować do zasłon?
Bo kobieta posiada zmysł estetyki i dobrego taktu
Blink napisał/a:
Dlaczego Karmi jest smaczne?
Próbowałam nie smakuje mi w ogóle. bleee
Blink napisał/a:
Dlaczego do toalety w knajpie trzeba chodzić z koleżanką?
Ponieważ nie polega to tylko na toalecie ale także na obgadaniu paru ważnych spraw których faceci nie mogą usłyszeć
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
- Potrafią wyjaśnić "dlaczego nie jeść pomadki choć jest o smaku owocowym".
tego wyjaśnić bym nie potrafiła bo sama nie potrafię sie oprzeć tak rozkosznemu zapachowi i smakowi
Blink napisał/a:
Tylko kobieta zna różnicę między podkładem i fluidem i wie po co pod to wszystko kłaść jeszcze bazę rozświetlającą...
tu też bym miała problem ekkhhhmmmmm tak mniej więcej a może więcej niż mniej ale nie praktykowałam jeszcze takich kombinacji
tak poza tym wszystkie te rzeczy pierwsza klasa uśmiałam się
_________________ Last night I asked my Angel to watch over you, but he came back soon .... I asked :"Why?" He smiled and said : "An Angel doesn't watch over another Angel...".
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum