Pomógł: 7 razy Dołączył: 12 Mar 2006 Posty: 960 Piwa: 6/3 Skąd: Oklahoma Village
Wysłany: 2006-03-29, 12:45
Kuberson napisał/a:
Nie chciał bym sie znalezc w towarzystwie takich pań lachonarium to nie dla mnie wole piekne panie
A kto mówi że "lachon" to obraźliwe określenie "niezdbanych" Pań
Myślę, że "Kabaret Moralnego Niepokoju" nie miał na celu obrażanie kogokolwiek (bo oni od rozśmieszania są), a samo słówko pochodzi chyba od słowa "laska", którym, jak sądzę określa się raczej atrakcyjne dziewczyny
Janse że można, tylko nie wyobrażam jak można robić komuś przykrość i to w tak perfidny sposób.
No niestety tak jest
a ty nigdy nie zrobiłeś komuś przykrości specjalnie??
Ja sie przyznaje zrobiłam ale byłam wtedy wsciekła i miałam powody... (szybciej mówie niż myśle może to złe ale mi jest z tym lepiej bo jak już wyładuje wszystkie złe emocje i energie to jest mi lżej i ta osoba dostanie za swoje ) jak sobie zasłużył tak ma...
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
No chyba troszkę ..
Ale temat toczy sie wokół lachonów ....
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
Kuberson [Usunięty]
Wysłany: 2006-03-31, 20:18
stanmarc napisał/a:
A kto mówi że "lachon" to obraźliwe określenie "niezdbanych" Pań
Myślę, że "Kabaret Moralnego Niepokoju" nie miał na celu obrażanie kogokolwiek (bo oni od rozśmieszania są), a samo słówko pochodzi chyba od słowa "laska", którym, jak sądzę określa się raczej atrakcyjne dziewczyny
Dzieki za info
Malinka napisał/a:
a ty nigdy nie zrobiłeś komuś przykrości specjalnie??
Ja duzo razy robilem przykrosc specjalnie dziewczynie ale tylko wtedy gdy sobie zasluzyla i byla niegrzeczna
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum